Jylland burde være tættere på

Fryseæg

Hey Læser.

Sorry jeg har været væk fra bloggen nogle dage, nogen gange skal man bare ha’ en lille pause;)

Men nu skal i høre, jeg fik en fantastisk email i Fredags fra klinikken, vi har 3 fryseæg:) Det er så stort, netop fordi vi ikke har haft, nogle de sidste par gang, så hver gang jeg skulle starte i behandling, var det forfra, med alle sprøjterne og div hormoner.. og det vil så også sige at vi har 3 “gratis” forsøg.

Nu er der snart gået en uge siden jeg fik sat æg op, og jeg går bare og venter på det bliver den 7 marts. Mange har spurgt om jeg kan mærke noget endnu, der vil jeg sige, at det er svært at fornemme endnu, fordi jeg tager sådan nogle, stikpiller 3 gange om dagen, som er med til at fremme progesteron i kroppen, som jeg jo ikke producer her i starten, fordi jeg ikke er blevet “normalt” gravid, de gir’ en de samme symptomer, som hvis man var gravid :/ dvs træthed-kvalme-og ondt i maven og brysterne. Men det må man jo tage med, på den her lange vej til projekt baby. 😉

<3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jylland burde være tættere på