Go' aften Danmark

Gense Go’ aften Danmark her

I går var vi i Go’ aften Danmark og tale om vores fertilitets forløb, hvilket bare er hårdt at snakke med familien om, men vi har valgt at åbne op, ikke for at få tv-tid, men for at få noget mere fokus på det store problem, vi har i Danmark ang ufrivillig barnløshed.. Jeg og mange andre i samme situation, ville ønske det var meget nemmere at blive gravid, når man nu ønsker det så meget, men desværre er det bare ikke så let for alle..

Gense programmet her: Go aften Danmark

Hvis vi ikke bliver gravid denne gang, har vi 3 fryseæg, efter det, er det på privat klinik, hvis jeg stadigvæk kan holde til alle de hormoner osv. Det er der hvor mange gir op, både fordi de ikke kan holde til det psykisk og fordi det er så pokkers dyrt.. Jeg ved godt man ikke kan gøre børn op i penge, men det kan blive meget dyrt i længden, ville ønske der var noget mere tilskud, så alle der drømmer om at få deres ønske barn, ville have mulighed for det, uden at gå fra hus og hjem..

Nå det var bare et lille opråb fra mig, nu vil jeg lige takke de skønne mennesker, som var med at gøre mig lidt pæn, til Go aften Danmark.

En stort tak til den skønne makeup artist/stylist Ulla Glud du er fantastisk!! I finder Ulla her:

Ulla Glud

De flotte smykker er fra Needsjewelly Dem finder i her:

Needsjewelly

Alt sat op af skønne Hanne fra Dahlpr, du er en stjerne, i finder hende her:

Dahlpr

Joan

Joan6

Joan2

Joan4

Joan3

Joan5

Jes

Studie

Fjolle

 

 

4 kommentarer

 • Louise

  Jeg så dig og Michael i Go’aften Danmark og vil bare ønsker jer super meget held og lykke med blodprøven på mandag <3

  Og tak fordi I bryder tabuet. Min mand og jeg er selv i fertilitetsbehandling. Vi er i gang med vores 15. forsøg. Vi har været igennem 8 x IUI og 6 ægudtagninger ifm. IVF/ICSI (desværre aldrig noget på frys). Jeg har været gravid tre gange, men har haft en abort i uge 7, uge 11 samt en graviditet udenfor livmoderen, som endte i en akut operation, hvor min ene æggeleder blev fjernet. Og så har jeg fået fjernet en lille polyp i livmoderen undervejs. Det er bare drønhårdt med alle de hormoner, nedture, aborter og den lange ventetid.

  Så jeg vil bare sige, at jeg ved lige præcis, hvordan I har det og ønsker, at der snart er en ende på jeres behandling <3 Held og lykke – jeg krydser fingre for jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Hej Louise. Åh det er jeg ked af og høre, og håber det snart lykkes for jer, sender nogle positive tanker til jer <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hej Joan har lige set indslaget fra goaften Danmark og vil lige smide en lille kommentar. Jeg har selv fået fjernet en æggeleder og skulle igang med behandling alt var købt og klart og ventede kun på menstruation skulle komme. Men det kom ikke. Jeg var blevet gravid med en æggeleder som de havde vurderet ikke ville du til noget. De tog fejl og har i dag den skønneste pige på 2 år. Så med håb på lidt opmuntring så er der chance for det lykkes naturligt og i sagde at Michaels sædkvalitet er skiftende så der er håb for jer. Håber det lykkes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Skønt at ikke ikke skulle igennem fertilitets forløb, det er så hårdt for kroppen. Dejligt det lykkedes for jer naturligt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Go' aften Danmark