Min krop siger stop

Go’ aften Danmark

Efter noget betænkningstid, har jeg sagt ja til at medvirke i go’ aften danmark i aften, på baggrund af mit tidligere indlæg, som i kan læse her

Hvorfor vil jeg det? tænker i sikkert..

Det er fordi det er vigtig for mig at sætte ord på hvor hårdt fertilitetsbehandling er, og den manglende hjælp, man ikke får når man får et negativt svar på blodprøven.. Jeg syntes det skal være slut med at stå alene efter endt behandling, det kan ikke passe alle de penge man bruger på det, at der igen hjælp er at hente for par som står helt uforstående tilbage med så meget sorg og frustration over det, som skulle være det mest naturlige i verden bare ikke kan lykkes.. Håber så meget det emne får taletid i aften, det er derfor jeg har valgt at deltage, selvom jeg stadig er ikke er 100% ovenpå endnu..

Bryd tabuet!

Knus

4 kommentarer

 • Charlotte

  Kære Joan
  Mine forældre prøvede også i 7 år og få mig, så opgav de og indså det nok aldrig ville lykkes og lige som de skulle til at skrive adoptions papirerne under bliver min mor gravid med mig. Halvandet år efter kommer min søster til verden.

  Synes det er vigtigt at fortælle dig om en samme sitation som lykkedes på trods af de mange hårde ods.

  De bedste hilsner
  Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Karlsen

  Kære Joan Divine Jeg fik min datter som 36 årig, hendes far havde en sædkvalitet på under 25 %. Og han var 8 år ældre en jeg. Jeg fik hjælp af en homøopat på Frederiksberg, som lagde sugekopper på mig. Min datter er 16 år i dag, så da jeg var til fertilitet behandling 1. gang sagde lægen at jeg allerede var gravid. Du er meget velkommen til at kontakte mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Hej Mette. Tak for dit svar, men det kan ikke lade sig gøre for os, uden icsi da’ Michael’s kvalitet ikke dur til at vi prøver alm. Har skrevet om det på bloggen før.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min krop siger stop