Baby og Mor goals

Go’ aften Danmark

I aften gæster Michael og jeg Go’ aften Danmark, vi skal snakke om fertilitetsbehandling, både vores forløb og det at det er et tabu, at snakke om at man er i behandling mod barnløshed. Der er så mange ligesom os, som savner nogle af snakke med, under sådan et forløb, man føler sig tit alene med alle sine følelser og spørgsmål.

Der er været så mange fantastiske mennesker, som har skrevet til mig, efter jeg fortalte åben på bloggen og vores kamp. Og hvor er der mange som kæmper med at få børn, og mange af jer har været igennem rigtig mange forsøg, jeg er taknemmelig over i deler det med mig, for jeg ved hvor svært det hele er, både alle opture og nedture, ventetid osv.

Håber i vil se med i aften på tv2 ca kl 19 tror jeg.

Her kan i læse mine indlæg med vores fertilitetsbehandling Indlæg 1 – Indlæg 2 – Indlæg 3 – Indlæg 4

Fertilitetsbehandling

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby og Mor goals