Jul i Hornbæk 2015

Godmorgen fra Norge

Kl 09 fik vi sendt de skønne drenge sent afsted på ski, håber de passer på dem selv, selvom vi fik sagt det til dem 1000 gange, har de nok ikke hørt efter;)

Norge2

Norge3

Norge4

Tror desværre ikke jeg kommer på ski denne gang, skulle ha’ stået med Michael’s mor, men hun har desværre ondt i ryggen:( Sidst jeg var afsted for 7-8 år siden, ødelagde jeg mit korsbånd, bare fordi jeg skulle spille smart sammen med de drenge der var med, og prøve den sorte løjpe.. Knap så smart, når man falder første dag!!!

Prøv lige at se den flotte udsigt fra vores hytte <3

Norge1

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jul i Hornbæk 2015