Roadtrip ned til Hassan

Halvvejs i er jeg gravid eller ej..

Ja i går var er der så kun en uge tilbage, til jeg skal ha’ taget blodprøve, det er simpelhen altid så nervepirrende at gå og vente på noget så stort som det er.. Det er mange der spør, hvad så kan du mærke noget endnu, det er rigtig sødt, men helt seriøst, hvis man bliver naturlig gravid, opdager man det jo først ved at ens menstruation udebliver.. Så lige nu er det hele lidt tidligt at svare på.

Når man er igennem Fertilitets behandling er man jo os på en masse hormoner, som gir de samme symptomer som hvis man var gravid, både progensteron og østrogen piller giver både mavesmerter og kvalme. Så efter de andre 12 gange har jeg bare lært mig selv, at jeg ikke ved noget før blodprøven..

Men hvis i spør mig om jeg tror på det, så bliver det er stort højt JA, som Hassan siger alt handler om at tro på det, så skal det nok komme. <3 Hvis i ikke fik læst min indlæg om vores besøg hos Hassan så kig på her

Indlæg med Trianglen her hvis i er nye på bloggen;)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roadtrip ned til Hassan