Nogle gange gir, livet bare ikke mening.

Hjælp til at blive gravid med Babyklister ?

Hey Søde læser.

Tak for alle jeres søde kommentar og mails, dejlige med en masse ideer til forskellige ting som har hjulpet jer, det betyder rigtig meget.. Nu når man sidder her igen igen, men et negativ svar, og virkelig ondt i maven pga mens smerter og et forkølelsessår, som bare lige et prikken over i’et pt  :/

Nå men…

Jeg havde en meget sød læser, ja faktisk 2, som skrev ang nogle “dråber” man kunne tage som ville hjælpe med at holde på ægget efter det er sat op. Jeg har efterfølgere skrevet med hende, for at finde ud af hvad det var for noget, og en del af jer har også skrevet i gerne ville ha’ navnet på dem. Dråberne hedder Fructus Femina også kaldet baby-klister hvis du googler det. De kan købes i helsebutikker.

Her får i lige hvad der står på nettet:

Fructus Femina

Virkning og anvendelse:

Forebyggende til gravide, der tidligere har aborteret
Ved akut abort risiko
I forbindelse med IVF behandling og ægopsætning. De befrugtede æg fæstnes bedre på livmodervæggen.

Fructus femina comp er fremstillet i Danmark siden 1988, og anvendes i dag af et stort antal behandlere samt på flere fertilitetsklinikker. Bl.a. forbedrer midlet moderkagens tilstand væsentligt.
Midlet har fået kælenavnet Baby-klister fordi livmodervæggen stimuleres til at fortykke sig, så det befrugtede æg bedre kan sætte sig fast.

Sammensætning:
Berberis vulgaris e fructibus D3
Urtica urens D3

Dosering:
Som abort forebyggende middel indtages Fructus femina comp 10 dråber 3 x dagligt i lidt vand før maden. Man starter med indtagelsen så snart graviditet er konstateret og fortsætter så langt i graviditeten som kvinden føler sig tryg ved. Hvis en kvinde tidligere har aborteret sent i graviditeten, kan midlet indtages så længe kvinden ønsker, dog minimum til og med 1. trimester.

Hvis der opstår akut abort risiko, kan Fructus femina comp anvendes som akut middel i akut dosering; 50 dråber i lidt vand drikkes slurkvist over en time eller to; alternativt kan indtages 10 dråber hvert 20. minut når bedring indtræder, kan dosering nedsættes til 50 dråber i lidt vand der drikkes over dagen, og efter nogle dage kan dosering yderligere nedsættes til normal dosering: 10 dråber 3 x dagligt.

I forbindelse med ægtransplantation indtages Fructus femina comp 1 uge før ægopsætning,
10 dråber 3 x dagligt. Indtagelsen fortsætter til og med 1. trimester.

14296_3

Håber det kan hjælpe jer, der ligesom jeg har svært ved at blive gravid, jeg vil helt sikkert prøve det. <3

 

5 kommentarer

 • Louise

  Hej Joan.
  Min kæreste og jeg har også forsøgt i 1 år.
  Jeg faldt over ‘Kanon kuren’ på nettet som er vitaminer, jod og mineraler (blandt andet baby klister dråber), og efter vi begge var på kuren så lykkedes det med en positiv test. Held og lykke 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Hej Joan.
  I må endelig ikke opgive, her var det selv en kamp. Jeg ville lige høre om i har overvejet og høre klinikken om assisted hatching? Eller om i selv har hørt om det?
  Her var ægget nemlig på vej ud af sin skal og det hjalp og satte sig fast. På den måde er den mere modtagelig og kan nemmere sætte sig fast.

  Jeg håber det snart lykkedes for jer, det fortjener i 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Har prøvet… Ud til højre med det! 🙂 Ligesom akupunktur og zoneterapi. Man kan købe sig fattig i så meget! Men på den anden side… Når man står i vores situationer, så er man villig til ALT! Man er desperat for selv at “kunne gøre noget”. Jeg forstår godt dem, som giver det en chance – har selv været der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Junni

  Hej søde Joan tusind tak for det gode råd, jeg ville bestemt prøve det ved mit næste forsøg,håber det hjælper os begge to til at få vores ønske opfyldt stort kram herfra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nogle gange gir, livet bare ikke mening.