Danmarks dejligste??

Hvem skal være Årets Side 9 pige?

Jeg har jo selv været der engang, så jeg ved hvor spændt de 12 piger er lige nu. Hele min model rejse, startet med at være side 9 pige;) Jeg syntes slet ikke der er noget galt, i at være side 9 pige, tværtimod! Jeg ved hvor mange fordomme der er, jeg har selv stået model til en masse af dem, så derfor er det en god ide, at før man stiller sig frem på danmarks mest læste avis, at man har sit bagland i orden, så man har nemmere ved at stå imod, alle de dumme og uintelligente mennesker, som kun kan skrive og sige negativt om det. Alt i alt handler det om, at der er nogle mennesker gerne vil ha’ du får det dårligt med dig selv og dine valg, don’t let them!! tænkt sig at der er nogle som gør sig til dommer over hvordan andre har valgt at leve sit liv.. Hmm.. Så piger tro på jer selv, det er super vigtigt.

Nå nok om det;) Jeg var inde på Stay, den dag alle de 12 piger skulle ha’ taget billeder, så fik også chancen for at hilse på nogle af dem, jeg har dog ikke selv været med til at tage nogle af de billeder i år, som pigerne har vundet med, men derfor kan jeg jo godt se, hvis der gemmer sig en lille ny stjerne;)

Jeg syntes faktisk der var et par stykker, som var rigtige smukke, som jeg godt kunne se komme lang i branchen.. Men jeg vil kun nævne min favorit, det er helt klart Julie fra odense, så smuk og så skøn en pige, Jeg glæder mig rigtig meget, til at skal lave billeder sammen, hun kan helt sikkert nå langt.

Prøv selv at kigge med her, hvem er jeres favorit??

Årets side 9 piger

Jeg har fået lov til at vise, jer lidt billeder af Julie, hun selv har taget;) Hun er smuk både med og uden tøj;)

Julie5

Julie

Julie3

Julie2

Julie4

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danmarks dejligste??