Jeg burde være med i Mamma Mia

Ja jeg stjæler mine søskendes børn

Hey Læser

Jeg har lige holdt et par dage fri, da’ jeg har haft min familie på besøg i sommerhuset i Hornbæk. Det har været så skønt jeg sætter så stor pris på min familie og ville ønske vi kunne være sammen noget mere (info de bor alle i Jylland) og med den travle hver dag vi alle har, så er det jo desværre ikke så tit vi ses men jeg prøver og komme over en tur hver anden måned. Og mange af dem kommer over til os når de har tid <3

Sidste år fik vi indført at vi alle dem som har lyst og tid, kommer til Hornbæk mellem uge 29 og 31. Sidste år glemmer jeg aldrig selvom det var dårligt vejr var vi sammen som familie og min Far var med, jer som læser med ved jo godt han desværre tabte kampen til Kræften i April i år efter kun 5 måneders sygdom. Så derfor betyder det bare meget vi holder fast i vores Hornbæk uge

Min lillebror Joachim var med i år sammen med hans kæreste Camilla og deres 2 dejlige børn Villum og Vida, glæder mig til de bliver gamle nok, så de kan komme på ferie alene herovre engang imellem<3 Jeg elsker at bruge tid sammen med mine nevøer og niecer, de betyder alverden for mig nu når vi ikke selv har børn, så ja jeg stjæler mine søskendes børn så snart jeg kan:)

Den hurtige læser ved jo nok også at min storesøster’s ældste søn Nicolaj har boet ved os i næsten 2 år 😉 dog lige flyttet til Sverige med en skøn pige.

I næste uge rejser jeg med 2 af mine niecer min storesøsters pige Lærke på 13 og Min anden brors pige Natalia på 14, rigtig tøsetur 🙂

Så jeg føler mig meget heldig at de alle gider være sammen med deres Moster/Faster <3

 

1 kommentar

  • Anni jensen

    Dejligt at læse din blog i må have en dejlig tøsesure og fortsat god sommer ❤️ Anni

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg burde være med i Mamma Mia