Disse typer af kvinder, burde holde mund!

Jeg burde være med i Mamma Mia

I går var vi til premiere på Mamma mia 2 here we go again, er vild med musikken og filmen;) Jeg må hellere indrømme at jeg først havde set den første for to dage siden. Skulle jo lige være op to date så jeg havde en ide om hvad hele filmen og temaet gik ud på.

Det var rigtig fint arrangeret vi blev hentet af en båd som sejlet os fra Nyhavn til Cinemaxx på Fisketovet da’ var sådan en hyggelig tur, og selvfølgelig med rosé og champagne.

Mamma mia 2 er så god jeg faldt i med begge ben, i love it hvis jeg nogenside skal være med med i en film, skal det helt klart være en musical det bringer minder tilbage til efterskolen hvor vi lavede en del af dem. og jo jo jeg sang skam også, så i ringer bare!!! 😉

Lige et par pix fra igår, skal lige siges Michael var altså også med igår da’ var bare ikke rigtig nogle billeder af ham, han var jo Instagram fotograf;) men så kan i nyde min veninde Pernille <3

Vi skulle jo liiiie ha’ et lille billede her;)

Når man er på Nyhavn, så skal man jo ha’ en lille is;)

Bådturen

Seeee jeg fandt et af mig og Michael :)))

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disse typer af kvinder, burde holde mund!