Svar på blodprøven

Jeg er taget væk..

Sidste Torsdag var en meget kedelig dag, som i alle nok har læst fik vi jo et negativt svar på vores blodprøve.. igen satte det os tilbage til start.. Det er så svært at sætte ord på men jeg kan sige så meget at det hele er som en rutsjebane, lige som man tror man er på toppen, går det rigtig stærkt ned igen.. det er nok den bedste måde at forklare det på.

Igår hoppede jeg på flyet til Spanien, for at været samme med min dejlige kæreste, som er på arbejde hernede, jeg har været lidt i tvivl om jeg skulle tage afsted, men jeg tror det er bedst at være sammen, når man ikke helt er på toppen, og bruge tiden sammen med nogle dejlige mennesker.

Se lige hvad jeg vågnet op til <3

 

2 kommentarer

 • Jeanette nordahl

  Jeg føler med jer, jeg ved hvor meget i gerne vil have børn og jeg håber endeligt at det snart lykkes for jer. Jeg er selv barneløs er 42 år og har ikke kunne få børn hverken på den ene el anden måde, er født uden en livmoder, jeg har haft mulighed for at adoptere men det er jo ikke det samme når man gerne vil have sine egne.
  Jeg håber så meget får at det lykkes for jer
  Kæmpe knus fra mig❤️❤️🌹🌹
  Dejligt billede 😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svar på blodprøven