Champagne Fødselsdags Brunch og Middag

Jeg græder hver dag

Dette er en længere opfølgning på mit Instagram opslag igår, ang min angst.


Thailand turen skulle ha’ været en helt anden tur, vi skulle nemlig ha’ været 12 uger henne med en lille spire i min maven. Men sådan blev det desværre ikke, da’ jeg var til scanning lidt over uge 7, kunne man desværre se at vores mirakel var smuttede 
alt for tidligt over på den anden side i uge 6 ca.:(

Var tæt på at aflyse turen, da’ vi skulle rejse en lille måned efter min spontan abort.

Det er slet ikke til at bære og der er ingen ord for den smerte vi gennemgår, dette er 3. gang vi er gravide sammen og alle gange er graviditeten gået til grunde:(

Jeg har været gravid 4 gange i mit liv første gang hvor graviditeten var uden for livmoderen. Så 4 graviditeter uden held:(

Jeg græder fordi livet er uretfærdigt.

Jeg græder fordi der ikke er nogen forklaring på hvorfor det ikke kan lykkes.

Jeg græder fordi jeg hader min krop, fordi den ikke “virker”

Jeg græder fordi tiden er ved at “løbe” fra mig

Jeg græder fordi vores forhold hele tiden er i sorg, og til tider svært at holde samme på.

Jeg græder hver gang mine tanker/angsten løber af med mig, og tro mig det sker mange gange i løbet af en dag.

Jeg græder fordi jeg ikke kan se nogen mening med mit liv uden barn/børn.

Jeg græder bare fordi jeg ikke kan overskue mere….

Vi ønsker ikke at uddybe det mere og håber i vil respektere dette, da’ vi stadig er i sorgproces.

 

51 kommentarer

 • Trine

  Akupunktur – blev min redning🙏Har tvillinger og en det efterfølgende kom naturligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Mit hjerte smelter, har været igennem det samme, det slider og er pisse hårdt. Jeg ønsker jer det bedste og beder til det lykkes for jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J.

  Mange tanker til jer! Jeg vil bare lige sige, at da jeg var gravid, skulle jeg (af helt andre årsager) tage noget medicin der hedder Plaquenil. Jeg læste en del om det dengang, og jeg læste bla at den medicin også er brugt til kvinder, som har aborteret mange gange. Prøv at google det og spørg din læge om det. Tænker det da kan være være at undersøge. Alt det bedste til jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Der er så mange der skriver ang malaria piller, må hellere undersøde det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca

  Hej Joan.
  Kæmpe kram her fra. Vil ikke skrive en hel masse om min egen historie, skriver blot for at sige det er vigtigt du bliver henvist til Hab på riget, som flere også skriver. Men du skal ikke tænke for længe over det, det ud fra din alder, så vidt jeg husker. Snak med din læge om det 🙏 Pøj pøj med det frem over 🤞❤ B.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   HAB tager ikke kvinder ind over 40 år desværre

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har lige læst dit oplæg og føler så meget med dig. Min historie er meget li din. Men har nu fået en søn på snart 9 mdr. Jeg blev ved med at abortere og ingen kunne se hvorfor at fostret ikke ville blive siddende. Vi gennemgik mange undersøgelser min mand og jeg men intet galt kunne de finde. Tilsidst sagde de at det nok var mit immunsystem der bekæmpede fostret. Jeg begyndte på nogle piller som hedder plaquenil. Et medikament egentlig udviklet til malaria men har fundet ud af at det kan have en positiv effekt på par der arborterer. Det sammen med akupunktur mod barnløshed gjorde løsningen for mig. I sommeren 2018 var jeg ved at opgive helt. Jeg havde været på plaquenil siden dec og fået akupunktur siden maj. Til aug ville jeg blive 42 år så nu syntes jeg ligesom at løbet var kørt men så blev testen positiv. Jeg ved ikke om I allerede har prøvet dette men hvis ikke kunne det måske være en mulighed. Håber af hele mit hjerte at det vil lykkedes for jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Tak fordi du deler din historie. Mange af jer har skrevet om Plaquenil må hellere undersøge det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Det berører mig dybt at læse om jeres situation. Jeg ved hvor svært det er at miste de små spirer gang på gang, uden at vide hvad der er galt. Vi mistede 3 små, inden min gynækolog henviste mig til en afdeling på rigshospitalet, der hedder Enheden for Gentagne Graviditetstab 4071. Der blev min mand og jeg testet for ALT, men der var stadig ingen forklaring på hvorfor jeg mistede de små, mens vi var tilknyttet afdelingen mistede vi endnu en lille. Vi blev spurgt om vi ville give en behandling på et preparat der hedder Plaquenil en chancen, for de havde en teori om at det måske er mit immunforsvar der var for aktivt, så det derved bekæmpede de små fostre. Vi fulgte deres anvisninger meget nøje og det lykkedes at blive gravid igen efter jeg havde taget pillerne i næsten 4 mdr, fortsatte på pillerne frem til jeg nåede 28 graviditetsuge, hvor jeg så skulle stoppe på pillerne. Det var 28 følelsesmæssigt virkelig svære uger, hvor jeg hver dag frygtede noget skulle gå galt, men nu er vi i den situation at vi har en sund og rask baby i maven og nu kun 14 dage til termin. Er så taknemmelig for at de piller virkede! Og føler at jeg blever nødt til at dele den viden med jer. Hvis i har mod på at fortsætte, syntes jeg i bør undersøge via egen læge el gynækolog, om I kan blive henvist til afdelingen på rigshospitalet.
  Hvis ikke, så kan jeg godt forstå jeres beslutning, for det er ubeskriveligt hårdt at miste og blive ved med at holde humøret oppe og forblive optimistisk.
  Held og lykke
  Mvh Stephanie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanker til jer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Tårer løber ned af mine kinder. Jeg håber, at det alligevel lykkes for jer at blive forældre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Tanker og medfølelse herfra. Har selv været infertilitetsbehandling. Det er så hårdt og man kan ikke sætte sig ind i det pres og i de skuffelser, som fylder alt, hvis man ikke selv har prøvet det.
  Jeg vil anbefale jer at kigge på muligheden for ægsortering. Ved ikke hvor på Sjælland det er muligt, men på Aagaard Klinik i Århus har de stor succes med det – netop hos kvinder med flere uforklarlige aborter.
  Jeg ønsker jer al mulig lykke❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Tak<3
   Kommer aldrig til at forstå hvorfor ikke alle kliniker kører med æg sortering. Har læst en del om det, og det kræver jo også man "laver" mange æg..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har fulgt med i jeres proces og har mange gange tænkt på jer, efter jeg læste, at I ville stoppe projekt-baby. Jeg blev så ked af det på jeres vegne og samtidig forstår jeg det virkelig også godt, med al det I har været i igennem. Da jeg så i dag læste at du har været gravid, men nu aborteret blev jeg selvfølgelig endnu mere ked af det! Jeg kan slet ikke sætte mig ind i hvad I gennemgår lige nu, men jeg forstår virkelig godt at det hele virker meningsløst lige nu 😔 Det gør mig SÅ ondt, på jeres vegne! 💔 Varme tanker fra mig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Kære Joan.
  Hvor gør det mig ondt at høre!! Min historie er lidt anderledes, da jeg er alene. Men jeg har selv været igennem 4 års fertilitetsbehandling og gennemgik 10 forsøg (7 iui og 3 ivf).
  På de første 9 behandlinger nåede jeg at blive gravid 4 gange og kunne simpelthen ikke overskue endnu et tab.. Og jeg overvejede RIGTIG MANGE gange at stoppe kampen. Man bliver lidt småskør oven i hovedet, når man oplever så mange tab og man tør til sidst ikke glæde sig eller håbe på noget mere.
  Jeg gik i behandling på Rigshospitalet og endte med at kontakte en privatklinik, for at høre, om de havde den gyldne løsning, da jeg var blevet testet for alt og der var ingen forklaring på, hvorfor jeg blev ved med at tabe mine graviditeter. Og nu ved jeg ikke, hvor og hvordan med jeres historie, men jeg endte med at få udleveret en pille (medrol), der nedsætter ens immunforsvar, da lægen på privatklinikken var sikker på, at mit immunforsvar så mine graviditeter som fremmedlegemer.. Og jeg vil nødigt sige vupti, men..
  Jeg er nu blevet mor til en lille dreng for et halvt år siden.
  Jeg kan så frygteligt meget forstå jeres smerte, frustration og sorg!! Men så længe der ikke er en forklaring, så er der stadig et lille håb. Også selvom man ikke tør holde fast i det. Og nej, måske lykkes det ikke. Men hvis i tør løbe tiden ud, så kan i i hvert fald sige til jer selv, med ro i stemmen, at I gjorde alt, for at det skulle lykkes.
  Jeg beder til og krydser alt for, at det skal lykkes for jer!! ❤️🙏🤞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Jeg føler med jer 😓. Jeg har selv været igennem 10 ufrivillige aborter på 6 år. Jeg har idag 2 skønne drenge, så der er håb forude 🙏 🤞. Du skal have en henvisning til Rigshospitalets afdeling for “ufrivillige gentagne aborter”. Du har ret til at blive undersøgt nærmere, når du har haft 3 eller flere gentagne aborter. Jeg fik noget medicin til at dæmpe mit immunforsvar, da man fandt ud af, at mit immunforsvar ved hver graviditet afstødte fosteret. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du vil vide mere. Jeg krydser fingre for, at det lykkedes for jer 🍀.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Desværre tester de ikke kvinder over 40 år.
   Men tak for din besked

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Det gør mig virkelig ondt! Ikke bare den sorg over tabet i er i nu, men hele processen. I ved det garanteret allerede, men vil alligevel skrive det fordi jeg vidste det ikke før jeg mødte den læge der lige huskede det. Efter 5 aborter, ser min den 6 ud til at lykkedes. Det er kun takket være rigshospitalets klinik for gentagende aborter. Der kan man blive henvist efter 3 i træk. Håber vitterlig det hele må gå jeres vej! Kan kun alt for godt sætte mig i jeres sted.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Desværre tester de ikke kvinder over 40 år.
   Men tak for din besked

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Jeg græder med jer💔hvor er det bare umenneskeligt hårdt! Mistede selv for 2 mdr siden og kender fuldstændig angsten for tiden løber fra en. Sender jer masser af positive tanker🌸håber på det bedste for jer🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cindie

  Det gør mig så ondt 😢😢😢 jeg ved hva i går igennem. Vi har selv været der. Med 25 forsøg bag os. Du får sikkert en masse råd og søger måske nettet tyndt for hva man kan gøre.
  Men jeg vil give jer et råd, prøv at kontakte riget og deres HAB afdeling. Vi blev undersøgt derinde, da vi heller ikke viste hvorfor det ikke ville lykkes for os…
  Sender en kæmpe krammer afsted til jer❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Desværre tester de ikke kvinder over 40 år.
   Men tak for din besked

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kære Joan og Michael. Det smerter mig at læse at i endnu engang har aborteret. Jeg er nød til af spørge, om i er blevet tilbudt en kromosom analyse? Denne gav os forklaring på, hvorfor vi ikke kunne blive gravide, hverken naturligt eller ved “normalt” icsi osv.. Hvis en er jer er bære af et “skadet/sygt” gen, kan det var grundet til du abortere. Vi blev gravide via PGD (ægsortering) hvor de syge gener er sorteret væk.. sådan kort sagt..

  Det er ubærligt hårdt når det eneste man ønsker er at blive forældre og dette ikke vil lykkedes.

  Ønsker jer held og Lykke fremover!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Kære Joan – der er ingen ord der kan beskrive den smerte det er at måtte erkende at man nok ikke bliver forældre. Jeg håber af hele mit hjerte at storken finder dig. Jeg og min mand var i behandling med IVF og måtte desværre sande at vi ikke skulle være forældre. Sorgen forsvinder aldrig, men den mildnes med tiden. Det er 5 år siden vores sidste forsøg og jeg kan stadig blive ked af det når jeg tænker på et liv uden børn. Men jeg må fokusere på det gode i livet og jeg håber du kommer så langt, at du kan gøre det samme. Nyd livet og kærligheden – det er det største vi har.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Kære Joan & Michael
  Det hele føles så uretfærdigt 🙁
  Jeg håber for jer at det på et tidspunkt vil lykkes for jer at blive forældre.
  Jeg har selv været igennem et utal af IVF/fertilitetsbehandlinger. Disse over en periode på 10-15 år
  Min mand og jeg valgte til sidst at anvende donoræg og ved andet forsøg lykkedes det, og i dag har vi tvillingepiger på 4 år. Jeg fyldte 42 år det år jeg fødte pigerne.
  Bliv ved med at håbe og tro på jeres “projekt” selvom det er hårdt. Jeg håber inderligt for jer at det må lykkes.
  Kh Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hej Joan så forfærdeligt for jer. Har i nogensinde kontaktet Spz lab. Her bliver mandens DNA undersøgt for om den er pakket korrekt i sædcellerne. Jeg har intet med dette lab at gøre andet end at jeg har været på besøg der for 10 år siden. Men for mig var det helt tydeligt at dette kan være årsagen til mange spontane aborter. Specielt når kvinden er blevet gravid og har tabt fosteret. For som Preben den gang forklarede. Hvis der mangler en side i bogen så kan man ikke læse videre. Det er det samme med dårligt pakket DNA. En mand kan på en viabilitetstest vise sig at være top fertil men hvis dna ikke er som det skal være kan han faktisk være steril. Prøv at se hjemme side https://www.spzlab.dk/ pøj pøj vh Maja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Hvor er jeg ked af det på jeres vegne, og kan udemærket forstå dine tanker. Sender mange varme tanker din vej ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Hansen

  Kære I 2 ❤️ Jeg sender de bedste tanker og ønsker for jer at I får lov at opleve at blive forældre❤️De kærligste hilsner Jette 🤶🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiki

  Kære Begge.
  Det gør mig meget ondt at høre om jeres tab. Vi stod i samme situation for 7 år siden, med 12 fertilitetsbehandlinger over 4 år, 2 aborter og en graviditet udenfor livmoderen. Så jeg ved, desværre, hvor i er! Og det gør SÅ ondt! I har sikkert forsøgt ALT. I mit tilfælde var det også uforklarligt hvorfor det ikke ville lykkes, men det var først da jeg fik prednisolon for at “slå mit immunforsvar ned”, og derved ikke afstøde æggene som fremmedlegemer, at der skete noget, og jeg kunne holde på en graviditet. Så, hvis i ikke er blevet tilbudt det, så kan jeg i hvert fald tale varmt for det. Det har i dag resulteret i to skønne børn – begge med hjælp fra IVF.
  Jeg ønsker alt det bedste for jer og sender positive tanker jeres vej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christian

  Hej Joan
  Det gør mig utroligt ondt at høre om jeres tab, men er sikker på det nok skal lykkedes sådan to smukke og omsorgsfulde mennesker at blive forældre ❤
  Min kæreste og jeg kæmpede i Otto år før der var gevinst, med mange spontane aborter.
  Så anbefalede lægen dette kosttilskud https://www.inositol.dk/shop/frontpage.html som vi begge to – og efter bare tre måneder, så blev vi gravide!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael

  Kære Joan

  Ligesom jer var vi i behandling i 7 år. Vi gennemgik i den periode 12 IVF forsøg på 2 forskellige privatklinikker i Danmark, som alle mislykkedes. Det er ubeskrivelig hårdt og du skal vide, at I ikke er alene. At kæmpe i så mange år og opleve håb så mange gange – kun for at håbet bliver revet væk fra en – er umenneskeligt. Ligesom en anden bruger herinde (Lene) endte vi også med at gå i behandling via Valencia på en klinik, der hedder “ivi” (ivi.es). Vi endte med at få en ægdonor og havde succes i første omgang. Ivi kan være værd at overveje (også selvom I ikke vil have en ægdonor), da de er meget langt fremme i fht. fertilitetsbehandling i Spanien.

  Al kærlighed fra mig
  Michael

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • R

  Det gør simpelthen så ondt at læse. Min kæreste og jeg har også igennem længere tid været igennem fertilitetsbehandling, og for en måneds tid siden lykkes det at blive gravid for første gang. Jeg har dog i dag fået bekræftet, at graviditeten er gået til grunde. Jeg ved ikke, hvad jeg vil med denne besked. Måske vil jeg bare fortælle, at jeg føler din smerte, og at det simpelthen gør så forbandet ondt. Det er så uretfærdigt og meningsløst, at det ikke er til at holde ud. Jeg ved ikke, hvordan man skal komme ovenpå igen, men jeg håber det sker for os begge to!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Hej Joan,
  Jeg føler med dig, det samme skete for os. Vi blev rådgivet til bare at prøve med mine æg. Da jeg efter 3 spontane abort valgte at skifte fertilitets læge fin jeg hurtigt at vide det var mine æg det var af dårlig kvalitet. Vi tog til Valencia og fik donor æg og 3 mdr senere var vi gravide. Din drøm om at få et barn behøves ikke at stoppe her men prøv evt at tal med hans Krogh hos danfert.
  Sender tryllestøv afsted 🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kisser

  Det har i slet ikke fortjent 😥
  Jeg ønsker for alt i verden at i vil få jeres ønske opfyldt.
  I har så meget glæde og så meget kærlighed at give ❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Det gør ondt at læse ❤️ Vi var selv gennem 12 behandlinger- dog “kun” insemination, 2 ufrivillige aborter men har i dag en skøn teenager. Vi talte om at hvis vi ikke fik et barn så skulle vi nok få et dejligt liv alligevel. Det håber jeg også at du finder frem til, men jeg håber allermest at i får det barn i ønsker så højt❤️ Mange tanker til jer ❤️🍀🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinna

  Lov mig du læser min mail

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim Darby

  Hej Joan og Michael. Jeg er virkelig ked af det på jeres vegne… sender mine varmeste tanker til jer 2..❤💋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Åh mit hjerte græder for jer 😢 det gør mig så usigeligt ondt. Er der nogen som fortjener et barn i sine arme er det jer to ❤️ Et barn hos jer ville få en kærlighed som ikke kan beskrives… et rigtig ønskebarn og derfor er det så ekstra uretfærdigt at I ikke kan få jeres største ønske opfyldt. 😢❤️

  Ville ønske jeg kunne opfylde jeres største ønske 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene

   Hej Joan,
   Jeg føler med dig, det samme skete for os. Vi blev rådgivet til bare at prøve med mine æg. Da jeg efter 3 spontane abort valgte at skifte fertilitets læge fin jeg hurtigt at vide det var mine æg det var af dårlig kvalitet. Vi tog til Valencia og fik donor æg og 3 mdr senere var vi gravide. Din drøm om at få et barn behøves ikke at stoppe her men prøv evt at tal med hans Krogh hos danfert.
   Sender tryllestøv afsted 🙏🏻

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne Divine Søndergaard

  Åh min søde skat, jeg føler med dig😢
  Det er så svært som mor, at ikke at kunne hjælpe dig🙏
  ❤️🌹

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Tusind tanker til jer. Hvor er livet uretfærdigt sommetider. Den kamp i har været igennem bør ingen gå igennem. Men hvor har I været seje.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Tænker så meget på dig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Åh nej hvor bliver jeg ked af at læse det!! Håber sådan for jer I skal opleve at få et barn. I fortjener ikke dette!!😢

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael Therkildsen

  Kæmpe krammer herfra, Joan

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Champagne Fødselsdags Brunch og Middag