Kørt galt i Marbella

Jeg har ikke glemt jer

Bare rolig jeg har ikke glemt jer, jeg har bare haft super duper travlt efter jeg er kommet hjem fra Marbella.

Tror ikke der er så mange der ved, jeg er pt igang med en uddannelse lige oven i mit alm 37 timers job og mine fotoopgaver.

Ja jeg arbejder eller går faktisk i skole hele tiden. Lige oven i det, skal vi jo også lige putte Fertilitets behandling ind.. Derfor er det liiiige lidt svære for mig og finde tid til at blogge, hver dag… Men så snart jeg er færdig med skole (til Oktober) så håber jeg på det bliver til meget mere:)

Lige nu har jeg faktisk heller ikke så meget tid til mig selv, hvilket jo snart er et resultat i jeg er tæt på at glemme hvad jeg selv hedder nogle gange.. kender i det?? 🙂

Og hvorfor var jeg lige i Spanien?? Det er jo fordi Michael hvert år underviser i dans på en såkaldt dancecamp sammen med Morten på Marbella Fitnesscamp, denne uge var der os dans med Ronnie Handskemager, i kan se mere på deres side hvis i ikke er til dans, har de også mange andre camps..  Ja og så fik jeg jo lige lov til at komme med.

Lige et par billeder fra min lille mini ferie, og mht vores lille ulykke dernede så er vi alle stadig okay<3

Hippie fest og de skønne deltagere på Dance campen

Er vild med de her typer <3

Det her var noget af det bedste mad jeg har fået længe.. Avocado tartar <3

Gede ost salat altid en af mine favoritter

Lige et kærligheds billede, skal der os være plads til 😉

Man er jo ikke en rigtig blogger, hvis man ikke får taget et billede på sådan et badedyr har jeg set, bevares kan godt se det ikke er en enhjørning, men det var nu den her der var i poolen 😉

Husk at trykke på knappen Følg blog 😉

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kørt galt i Marbella