18 December, min yndlings dato:)

Julestress? Nope

Så er jeg tilbage igen, jeg har bare haft super travlt de sidste 2 dage, ikke med julegave indkøb, men med skønne kunder som skulle ha’ lækre Jule og nytårs negle. Jeg blev faktisk færdig med at købe næsten alle julegaver i starten af December, da’ jeg alligevel skulle til jylland den 12 til familie julefrokost, så der skulle vi alle jo bytte julegaver. Men min skønne kæreste havde heller ikke stress, selvom han købte de sidste idag!! Crazy nok..

Som jeg har fortalt før rejser jo til Norge den 27 December og holder nytårs aften. Vi har lejet en skøn hytte, og drengene skal sikkert ud og stå på ski hver dag;) Ved ikke om jeg kommer på ski, nu må vi se.. Glæder mig til at hygge i spabad og sauna;)

Dagen idag er gået med at lave lidt juleslik ala havergrynskugler, som Michael skal ha’ med til hans sidste undervisningstime, bemærk hvor sød en kæreste jeg er;) Senere idag køre vi til Hornbæk hvor vi skal holde jul, sammen med Michael’s dejlige familie:)

Angel skal i hvertfald være sikker på at hun komme med <3

Angel

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

18 December, min yndlings dato:)