Æg oplægning (Guldægget)

Jylland burde være tættere på

En af de få ulemper ved at bo, på Sjælland er at hele min familie bor i Jylland, og når jeg skriver hele, så er det fordi vi er så pokkers mange, jeg har 4 søskende og de har alle mellem et og 3 børn hver, og så bor min Mor og Far jo også i Jylland, min Mor og Far har ikke været sammen i mange år, så min Far har også en skøn kone Kirsten, som jeg osse har fået et forhold til.

Vi snakker alle rigtig tit i telefon sammen, nok mest pigerne;) men det er bare ikke det sammen, som lige at komme forbi et par timer og drikke kaffe, eller en tur i biografen eller en shoppetur med mine niecer, jeg er meget tæt knyttet til dem, og det ikke at se dem så tit, har jeg det ikke så godt med:( Jeg er jo meget fleksibel ang mit job som fotograf, kan selv planlægge det, og kan sagtens holde fri en uge hvis det er, men gør det aldrig, med mindre jeg er på ferie..

Jeg arbejder også på negle klinik 2 gange i ugen, lige nu har jeg stoppede i en periode da’ jeg gerne vil undgå alle former for kemikalier, ang projekt baby, ved godt der er mange som stadig arbejder med det, men de har nok heller ikke været igennem, og så mange fertilites forløb som mig, så jeg lytter bare til min sunde fornuft denne gang;)

Så lige nu ville jeg havde mulighed for at tage til Jylland i en lille periode, jeg kan jo altid lave billeder derover, det er bare så besværligt, at slæbe foto udstyr med og finde lokation. Jeg kan bare mærke jeg savner min familie rigtig meget. Jeg tror måske også det bliver anderledes, når Michael og jeg selv får en familie, så er mit savn måske ikke så stort <3

Gud fandt lige et gammel billede, af Mutti og Mufasa og de 5 børn;) Tror faktisk det er det eneste billede, vi har sammen. Men de er bare for skønne <3

Familie

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æg oplægning (Guldægget)