Fashion Plus Fine.

Kan man glæde sig til sin menstruation?

Ja jeg ved godt det er en meget mærkeligt overskrift, da’ det normalt er noget med meget ondt maven og små sur hele tiden.. Men når det så er sagt, så er det faktisk det jeg gør pt.. For min dejlige kæreste og jeg er blevet enige om at vi skal igang, med en ny omgang på fertilitets klinikken i denne her måned, da’ vi jo stadig har vores 3 fryseæg, og vi kan først melde os til, den dag hvor jeg får min menstruation. Hvis der sidder nogle derude som slet ikke ved hvad jeg snakker om, så læs lige med her først: Projekt baby  Projekt baby 2 og her: Projekt baby 3

Normalt er det slet ikke noget jeg ønsker, jeg ville da’ 100 gange heller gå en uge over, tage en test og vupti så var det 2 streger.. men det er desværre jo ikke nemt, og det ved i også jer som følger med i vores projekt. Så på Mandag kan vi ringe ind på klinikken og melde os til. 🙂

Jeg glæder mig rigtig meget til, ikke at skulle stikke mig selv denne gang, jer som har været igennem det, ved hvad jeg taler om. Jeg tror på, at når kroppen ikke er stresset af alle de hormoner, man skal tage hver dag, så tror jeg kroppen har lettere ved at modtage ægget, det er bare en teori jeg har, men jeg tror på den, hvilket er det vigtigste i dette her forløb.

Husk at sende kærlige tanker derude <3

12966080_1163899566967813_1478406532_n

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashion Plus Fine.