Konkurrence permanent makeup!

Køb mine kjoler:)

Indlægget indeholder reklamelinks

Reklamelinks er markeret med *

Ja jeg kan jo lige så godt indrømme det, jeg er ikke en str Small længere, måske er det fordi jeg er over 30år?? måske fordi jeg spiser alt for lidt gulerødder, og lidt for meget chokolade? Nej der faktisk er en grund til jeg bruger str medium nu, kan være jeg en dag laver et blog oplæg om det, lige nu er jeg ikke klar til det..

Men men men nok om det.;)

Jeg har valgt at sætter jeg en del, mine kjoler til salg*, som jeg har købt i Miami, en del af dem kun brugt en gang før.. Så jeg tænker at nu er der nogle andre som kan få fornøjelsen af dem, i kan se dem alle på min facebook side. Joan Divine De er super billige fra 100kr:) Men her er lige en lille sneak peek;)

Kjole

Kjole2

 

3 kommentarer

 • Erik Blem

  Hvor er det dejligt, at se dig i vigør 1
  Jeg håber det bedste for, at det snart må lykkes for jer at få jeres længe ønskede familieforøgelse!
  Rigtig stort held og lykke fra mig
  Kærlig hilsen
  Erik

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  P.S. Du ser forresten skide godt ud i den buksedragt. Str. M klæder dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Alle os bag skærmen kan godt gætte hvorfor 🙂 Tænker at du er i fertilitetsbehandling, og de hormoner du skal tage, øger desværre vægten. Bare kæmp videre, det skal nok lykkes en dag. Det er pisse hårdt det som I er igennem lige nu, og vi hepper på jer. Rigtig glædelig jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence permanent makeup!