Følg lidt af vores fertilitets rejse på DR2

Min 40 års fødselsdag

Ja jeg ved godt i ikke tror på det, men det siger min Mor altså er rigtigt;)

I lørdags ja jeg ved godt det er Torsdag idag, men har simpelhen ikke haft overskud til at opdatere bloggen, når man er blevet 40 så går der åbenbart 3 til 4 dage før man kan noget igen, jo jo har dog været på arbejde, og ingen af mine kunder er kommet til skade;) Men det med at tage sig sammen til andet, det starter først idag;)

Nå men tilbage til den fødselsdag, jeg er jo ikke en som kan li at blive fejret, er mere til at fejre andre, men Michael syntes ligesom godt jeg kunne prøve at holde noget, da’ det ikk er hver dag man bliver 40 år og tak for det, tænk bare hvis der går en uge hver gang før man bare kan leve et normalt liv igen;)

Jeg tænkte hvis jeg skulle holde min fødselsdag så skulle det være på Pejsegaarden jeg havde været der nogle gange før til fødselsdag, og der er simpelhen blevet så flot, efter Nikolai og Ronnie har forpagtet det. Hvis i nogensinde tænker på at holde fødselsdag-Bryllup eller bare en fest vil jeg helt klart vælge Pejsegaarden.

Maden blev leveret af den skønne Palle kogemand, kan helt klart anbefales;)

Jeg fik simpelhen de bedste taler jeg længe har hørt, stort tak til min dejlige kæreste, min skønne storesøster, længe siden jeg har grint så meget… lige bortset fra den velkomsttale du havde lavede jeg skulle læse højt.. puha var tæt på at dø, men igen jeg klaret den;) og mine 2 skønne niecer var totalt vild med talen <3 og Lars min skønne svigerfar 1000 tak. Det hele var virkelig som jeg ønskede mig det, så 1000 tak til alle jer som var med til at gøre min dag speciel <3

Tak til de fantastiske chips fra Bananajoe de faldt i meget god jord;)

Lige før jeg slutter, vil jeg lige give jer alle et tip, hvis i vil gøre jeres fest ekstra festlige så syntes jeg skal leje Myselfie photo booth, jeg har aldrig set noget sjovere til en fest og jo mere fulde folk bliver jo sjovere;) og tak til Nikolai for at hive næsten alle gæster ned i kælderen med alt det gamle danse tøj, længe siden jeg har set så mange mænd i kjoler, tak for det :))

Lidt billeder fra den skønne aften<3

Se lige det flotte bord:)

Jeg var så heldig at næsten den “rigtige” Kim Larsen kom forbi aka René & værsgo! hold nu op hvor var han/de gode.. Dem bliver simpelhen nød til at booke næste gang i skal holde stor fest i finder dem her link

Han er sååå sød ham René Richardt

Hvis i er klar til det, så kommer der lige nogle fra Myselfie her;)

Sorry skat og brormand, men det her billede er simpelhen for sjovt, tak til Nikolai og Ronnie for lån af kostumer :))))

Som i kan se er det simpelhen for sjovt med Myselfie, jeg har været sød over for mine gæster og gennem de mere uartige billeder;) så dem får i desværre ikke at se her.

Tak til alle der var med til at gøre denne dag fantastisk <3

 

Indeholder Reklamelinks

3 kommentarer

 • Nicolaj

  Fantastisk fest:) og dejlige billeder😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne Divine Døndergasrd

  Lækre billeder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Dam Søndergaard

  Stort tillykke igen igen søde dig med de kun 40 år og velbekomme i de voksne rækker thi hi Hold da op for nogle skønne og sjooove billeder ha ha ha 🤣 ♥️ Er helt sikker på at du blev fejret med maner af familien og vennerne hip hip hurra og så det laaaange huuurrraaa 🎂 🎁 🎈 ♥️ 🇩🇰 🌞 😘 1000 føs’dagsknus fra os til dig ♥️ 😘 ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Følg lidt af vores fertilitets rejse på DR2