Aftenshowet

Min kæreste nu som Fotograf;)

Da’ jeg i sidste uge, kom hjem fra aftenshowet, ville jeg lige ha’ taget lidt billeder af mit outfit, mit krølle bølle hår, sat af skønne Danni Sigen, og min flotte makeup lavet af makeup artisten Karina Majlund. Men det er så svært at tage billeder af sig selv, enten så er telefonen i vejen, eller så er hånden.. Så jeg var jo så heldig, at min skønne kæreste lige gad og lege fotograf i 10 min;) Jeg havde sat lyset, indstillet mit kamera, så hans opgave var at trykke på knappen, og det må man sige han klarede til UG. Hvad syntes i???

Joan5-5.lille

Joandivine

Joandivine

Personligt er jeg vild med det sidste, Michael sagde gør noget vildt.. haha

Foto: Michael Olesen

Billedbehandling: Joan 😉 Jeg har trukket lidt af farven ud af billederne, da’ jeg syntes de er flottere sådan, og mere Fashion agtig;)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aftenshowet