I morgen trækker jeg stikket ud

Min kæreste vandt VMD!!!!

Ord kan ikke beskrive hvor stolt jeg var i Fredags, min kæreste og Sofie VANDT vmd 2017. Det var simpelhen så stort for ham, det er noget han har drømt om længe, og jeg er glad for hans ønske er gået i opfyldelse<3 Men hvis de havde fået en anden plads, ville han bestemt også ha’ været glad, bare det at komme til at stå i en finale, betød meget for ham, og med Sofie gik det bare som det skulle, så hende skylder jeg 50% af hvor glad hun gjorde min kæreste, at hans drøm blev opfyldt;)

Når så det er sagt, er jeg super glad for VMD er overstået, det er en meget hård tid også for den partner der ikke er med, vi ser ikke hinanden ret meget i den tid, og der tæller vi altså fra August til slut November. Og når han så har været hjemme, har det stået på koreografi, finde det rigtig musik, så kæreste tid var der ikke så meget af… Tilmed var i igang med fertilitets behandling af 2 omgang de 4 måneder det stod på, som jo desværre heller ikke blev til noget.. Hva der skal ske nu er ikke planlagt, og det tror jeg faktisk er godt. Vi skal begge 2 lige bruge vores tid på at finde ind til hinanden igen, man føler lidt man har holde pause nogle måneder.. Men for som jeg har skrevet før, så er vi først og fremmest kærester, og det er vigtig at holde fast i. Vi har masser af planer for 2018 bla en masse rejser, hvor vi bare skal nye hinanden og selvfølgelig også arbejde;)

Foto: Lars H. Laursen (billed bladet)

Et lille tillykke kys var på sin plads 😉

Foto: Anthon Unger

Skriv en kommentar

 • Sofie Lassen-kahike Michael olsesen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja S

  Stort tillykke med verdens historiens mest velfortjente vild med dans sejr (både til Michael, Sofie og dig, Joan) – og et lige så stort tillykke med at I nu har mere tid til at pleje “jer” – det er i den grad både vigtigt og fortjent.

  Håber af hele mit hjerte at 2018 bliver et kærlighedens år hvor drømme bliver til virkelighed – må solen skinne på jer og livet smile til jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne Divine Søndergaard

  Ja, stort tillykke til Michael og Sofie , det var så vildt.
  Og er så stolt af dig skat, at du holder det ud.
  Rigtig rigtig god kæreste tid❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Bonde

  Stort tillykke med ham og VMD trofæet. Det er stærkt og fantastisk gået af jer begge 2❤️❤️. Vi ses snart. Knus fra Lisbeth

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I morgen trækker jeg stikket ud