Ingen stress her, åbner lige 2 klinikker:)

Mine Black Friday Favoritter

Black Friday

Ja enten elsker man den eller så hader man den;)

Jeg er lidt til det sidste sorry.. men men men jeg kan sagtens overskue og shoppe på nettet:) det bedste af det hele er jo at man kan sidde hjemme og bare shopper derud af:) jeg er sådan en der ikke gider 100 mennesker omkring mig, så det bliver tit til netshopping 🙂

En af mine favoritter er Nelly.com jeg køber mange af mine kjoler der, da’ jeg altid har været tilfreds med det de har sendt, lever op til deres billeder, idag er der 20 % på alt men det bedste af det hele er at der et nyt tilbud hver time idag, så lige du kan spare 30 % denne her time 10 til 11 på Nly Eve!

Jeg har har købt flere kjoler på siden som jeg har brugt til div Film premiere.

Her er det til premiere på Fantastiske Skabninger 2 ( btw fantastisk film)

Min yndlings sommer kjole også købt på Nelly

Tv 2 året der gik. I kan stadig købe denne her kjole både i sort og grøn til 30 % off:)

Klik her

Se lige denne her, dog købt for et år siden, men hvor kan man bare finde skønne kjoler derinde:)

Husk nu det er idag i kan spare mange penge:)

Tjek deres time tilbud ud, det ved jeg i hvertfald jeg skal.. lige indtil jeg køre til Horsens til Vild med dans finale!! 🙂

Nelly

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ingen stress her, åbner lige 2 klinikker:)