Optagelser til Tv program

Når Fertilitets klinikken ikke fortæller dig at..

Hey læser.

Ja nu er jeg jo ved at være en gammel rotte indenfor fertilitets verden, og en af de ting som jeg er mest træt af, er ikke det med at man skal stikke sig selv på daglig basis, for mig er det blevet det samme som at tage mine vitamin piller, men det er man altid tar’ på at de dumme hormoner, sig hej til Joan plus 8 kg.. mega øv, når man bare for 4-5 år siden viste sin krop i Playboy, det kommer helt sikkert ikke til at ske igen (er os på vej mod de 40 år snart omg:))) Men tænk engang, dengang var jeg ikke engang tilfreds, kan huske mine år som model, hvor jeg altid ønskede men bare lidt kunne nå at tabe sig 3-4 kg før et shoot.. Det lykkedes dog aldrig, og det er nu gået meget godt alligevel;)

Men lige til de her behandlinger, ville jeg simpelhen ønske at der var en mirakelkur, man kunne tage, som gjorde man kom til at se ud som før… hvis i kender en må i meget gerne sige til;)

Det kan da’ godt være at hvis man er så heldig, kun at være igennem behandling nogle få gange, at det hele bare ryger af igen.. Men efter 12 behandlinger er det ligesom ikke så nemt, men hvis der så for pokker bare kom en skøn baby ud af det, så ville jeg med glæde tage alle de kilo på der skulle til.

Jeg tror bare jeg beslutter mig for, at den her gang så er den der, jeg håber på at 13 gang er lykkens gang for os:)

Vi starter jo med optagelser idag til et nyt program, det bliver så spændene.

Mandag skal jeg til et nyt og spændene møde ang min blog, som jeg ser meget frem til. <3

 

 

1 kommentar

 • Janne

  Håber sådan det lykkes jer at få jeres baby.
  Og fedt med programmet. Måske I kan få belyst det sindssyge i at man som kronisk barnløs kun får hjælp til et barn. Men som kronisk syg ellers får man også medicin og behandling til f.eks. anden og tredje runde af kræft, brækkede ben og andre ting. Bare ikke børn. Og det er lige meget om man så er født sådan.
  Ps. Det lykkes vi fik børn, den ene som et rent Jesus mirakkel og den anden med nåle i hopetal og en sød klinik.
  Og kiloene, det er sur røv med salat og kylling på i en uge pr kilo.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Optagelser til Tv program