Bryd tabuet omkring fertilitets behandling

Når livet bliver for hårdt

Hey Læser.

Tror faktisk det er langt over en måned siden, jeg sidst har skrevet noget på bloggen, ikke at jeg ikke har lyst, jeg har bare ikke tiden eller energi til det lige nu..

Jeg er meget tæt på at være færdig med min uddannelse, den har jo næsten taget 2 år, jeg holdte et halvt års pause, pga vores fertilitets behandling det hele blev lidt for meget, og var faktisk tæt på at droppe min uddannelse helt, efter et par forsøg mere der heller ikke blev til en baby, ville jeg prøve at starte op igen..

Jeg var lige startet op igen i Marts da’ jeg desværre mistede min Far den 8 April efter kort tids sygdom, det kom simpelhen bag på mig, havde ikke drøm om jeg ikke ville have ham mere i mit liv, der var jeg så tæt på at droppe uddannelsen igen, jeg valgte og tage en uge fri.. set i bagspejlet skulle jeg måske ha’ taget mig lidt mere tid, det var simpelhen så hårdt at komme tilbage igen og have overskud til at forsætte, stadig den dag idag, kan jeg godt mærke jeg måske ikke er helt 100% med altid, mine tanker fylder alt for meget nogle gange..

Men er jo ret glad for branchen og vil gerne ha’ et flot bevis med derfra, så jeg kæmper.. nu kan jeg forhåbenligt snart kalde mig lægeeksamineret kosmetolog. Jeg har jo arbejdet i branchen i en del år  både som stylist og makeup artist, og det sidste år som selvstændig kosmetolog på fast klinik i Hørsholm

Jeg arbejder jo næsten fuldtid ved siden af mit studie, det er rigtig hårdt og har faktisk ikke haft det helt store overskud til mig selv og bloggen, men det kommer forhåbenligt snart tilbage, da’ bloggen betyder rigtig meget for mig og der er så meget jeg meget gerne vil dele med jer..

Bare så i lige ved at jeg er ikke forsvundet under jorden eller noget, og mht vores fertilitets forløb er det en helt anden snak og kræver et indlæg for sig selv, en anden dag.

2018 har endnu ikke helt været som jeg har drøm om, håber tingene vender snart og der sker flere positivt ting fremadrettet. Jeg prøver selv at sende positiv energi ud, forhåbenligt kommer der snart noget tilbage. Vil meget gerne snart være den glade Joan igen..

Billedet her hedder dream, hvilket passer meget godt til sådan som jeg har har/haft det i 2018..

Det her taget I Los Angeles af Playboy fotografen Josh Ryan. Et gammelt et fra 2010 det her var starten på min model karriere i USA. Når jeg ser tilbage på de her billede, virker det som et helt anden liv.. føler faktiske ikke helt der er mig.. Kan bare huske hvor stolt jeg var over at ha’ opnået at slå igennem i USA..

 

2 kommentarer

  • Jette Larsen

    Held og lykke fremover ❤️❤️❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pas nu på dig selv, smukkeste❤️🙏 Du er en 1’er… og den sejeste kvinde🙏😍… men husk at trække stikket og passe på DIG!! ❤️❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryd tabuet omkring fertilitets behandling