Lækkert hår

Når livet rammer en med 180 i timen igen…

Ja igen er jeg blevet ramt med disse ord, Joan det er desværre kræft.. What!!! jo det er skam rigtigt, og igen en meget tæt på mig, jeg tror snart ikke der kan komme flere livskriser jeg skal igennem..

Kan man blive ved med at holde til det?

I næste måned er det et år siden, min Far tabte kampen til kræften:( jeg savner ham hver dag, og ville ønske jeg stadig havde ham og bare lige kunne ringe og sige jeg elsker ham.. Men sådan skulle livet desværre ikke være, hele forløbet og lige til den sidste dag med ham, og denne nye forfærdelige opringning jeg fik i Fredags, har bare fået mig til at sætte tingene i perspektiv, for hvad er det vigtigste endelig her i livet?

For mig er det 100 % min familien, mine venner.. og har sq også fået nogle skønne kunder i klinikken, som alle holder mig kørende. <3

Jeg vil ikke lade mig påvirke af små ting her i livet, når jeg siger små ting, så er det simpelhen fordi, jeg har oplevet hvor svært livet kan være lige siden jeg var ung, så det er simpelhen for dumt, og jeg vil ikke bruge energi på det.

Noget jeg slet ikke kan forene mig med er når folk går op i materialistiske ting og folk som er nærige.. det er virkelig noget som løber koldt ned ad ryggen på mig.. Min veninde sagde engang til mig:  folk som er nærige med penge er også ofte nærige med deres følelser.. Hun har så ret..

Nej jeg vil bruge resten af min tid på at være der for andre, jeg kunne sagtens sidde over i et hjørne og være ked af det hele tiden, men det får jeg simpelhen ikke noget ud af.. Jo jeg græder skam også til tider.. og jeg jeg syntes sq det er uretfærdigt jeg ikke er blevet Mor endnu, og har nogle gange lyst til at slå mig selv oven i hovedet over det ikke lykkes… men hvad hjælper det?

I sidste uge sagde en anden veninde til mig, du må simpelhen være lavet af jern, alle andre var gået ned på alle de fertilitetsbehandlinger og du har næsten lige mistede din Far, og alligevel kører du på, du er simpelhen for vild!

Men jeg kan kun sige, at jeg kan ikke og vil ikke leve mit liv med negative tanker, eller være omkring negative mennesker, for så kommer jeg simpelhen ikke nogle steder.. og det dræner mig bare mere end det gavner.

Jeg håber med dette indlæg/opråb at i alle lige prøver at sætte tingene i perspektiv, bare en gang i mellem.. Det vil redde jer fra så mange “små” ting der slet ikke behøver din energi.. <3

 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkert hår