Tak for de fine artikler

Next stop New York

De sidste par uger har jeg haft min dejlige familie på besøg fra Jylland, først min storebror og hans kone og min niece Natalia, hvor turen stod på strandtur og en tur på bakken, bare rent hygge og afslapning, et par dage efter kom min anden niece Lærke jer der læser bloggen kender helt sikkert godt til mine niecer, og ved de betyder alt for mig:)

Lærke og jeg var inde og se Flashdance, den var rigtig god, og skøn musik Lærke havde dog ikke set filmen, men hun syntes også den var god, alt i alt en hyggelig aften <3

Turen på Bakken

I næste uge rejser vi 10 dage til New York, glæder mig til at få hovedet lidt væk fra alt og bare hygge med min kæreste:)

Jeg har aldrig været der før, så jeg søger en masse input om hvad der kunne være spændene at se og lave og nogle gode spisesteder, alle de normale “to do” ting kender Michael alt til, så det er ikke dem jeg søger, men hvis du har været et sted som du bare tænker var fantastiske må du meget gerne dele det med mig :))

Lige nu nyder vi lidt alene tid i Hornbæk, dog har jeg haft åben i klinikken de sidste par dage, men lukker ned fra i morgen og weekenden ud, har dog lige åben Mandag og Tirsdag i næste uge, eller er der dømt ferie i New York :))

 

2 kommentarer

 • Tine

  Hej Joan
  Jeg har fået anbefalet at tage til toppen af hotel Mariott og drikke en drinks. Ligeså stille skulle stedet snurre rundt, men det sker så langsomt, at du måske ikke helt lægger mærke til det fra starten. Kunne være sjovt at se om Michael ville lægge mærke til det. 😉
  God tur 🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne Divine Søndergaard

  Det er såå skønt, at i har tid til kæreste ferie.
  I har om nogen fortjent at komme væk fra alle de triste tanker .
  Bare nyd hinanden .
  De kærligste tanker og og posetive knus og klem til jeg.
  Knus fra Mor og Svigermor❤️💙

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tak for de fine artikler