Påskeferie med Safari i Sverige

Nimue produkter der virker

Siden jeg blev uddannet som kosmetolog, har jeg prøver en del forskellige mærker nogle har været okay gode og andre mindre gode.. Men jeg må simpelhen sige at Nimue er nok det mest fantastiske produkt jeg længe har prøvet både på mig selv og mine kunder, der er så mange fantastiske resultater, både hvad jeg selv har lavet og andre i branchen har opnået med Nimue.

Lige kort hvorfor jeg syntes det er fantastisk! Jeg har i alle mine dage døjet med psoriasis dvs tid tider en meget udsat hud, jeg har haft svært ved antiage produkter da’ de fleste mærker har haft en tendens til at svie eller tørre mig hud helt ud, og når man har ramt de 40år, vil man jo ligesom godt bruge noget som hjælper på de smile rynker osv 😉  Siden jeg startet med Nimue i November er min hud blevet som ny, den har meget mere glød og min psoriasis er helt væk i ansigtet, ingen tørre pletter eller noget bare lækker hud! what’s not to like:)

Jeg har haft min egen hyggelige hjemmeklink Divine Skincare siden 1 December nyder hver dag og alle mine skønne kunder, glæder mig til at byde flere velkommen <3

Nimue kan bare noget andre produkter ikke kan, i hvertfald ingen af dem jeg har arbejdet med tidligere, jeg har lavet en forløb med min nevø som døjer en del med acne, og jeg er blown away over hvad der er sket med huden, det skal lige siges at jeg kan lave en del på klinikken, med det er så vigtig at bruge de hjemmeprodukter jeg anbefaler da’ 80% af resultatet sker DERHJEMME!! vild ikke, men det er facts 😉

Min forløb med min Nevø (starten vi er ikke færdige endnu)

Før behandling huden er meget rød og irriteret. (brug af forkerte produkter) ja han brugte faktiske produkter, før han kom i mine hænder;)

Efter en uge 1 behandling på klinikken og brug af hjemmeprodukter, det mest fantastiske er at alt rødme er ved at være helt væk, og der er kommet ro på huden så den ser sund ud:)

Et andet forløb med skønne Sofie, som var træt af hendes hud manglede glød, det simpelhen også blevet så flot blot efter 1 behandling:

Og efter en behandling:)) der er vel ikke noget at sige til jeg er vild med Nimue :))

I er velkommen til at besøge min i klinikken i Hørsholm, hvis i bor lang fra er i velkommen til at skrive og jeg vil henvise jer til en af de andre dygtige behandler <3

Divine Skincare

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskeferie med Safari i Sverige