fertilitets youtube kanal

Ny Youtube video

Siden jeg oploadet den sidste video på bloggen/Youtube har jeg fået en del søde kommentar og nogle spørgsmål, jeg har prøvet at svare på nogle af dem, og jeg fortæller noget nyt ang adoption.

Ny video

Skriv en kommentar

  • anne hougaard knudsen

    Hej
    Du er så skøn og imponerende 🙂 Du lukker alle ind og deler jeres kamp om blive forældre. 12 min. inde i videoen bliver du for bruge dit eget ord sentimental – og ja det blev man så også bag skærmen her. Men du formår alligevel tænke længe end dig selv. Du får lige mindet os alle om at vi skal tænkte på være kærester, tænke på og huske hinanden – Tak 🙂 Ønsker så meget for jer i 2018 at I får jeres ønske opfyldt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

fertilitets youtube kanal