Fertilitetsbehandling 2019

Nye bryster

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg længe gerne ville ha’ lavet mine bryster, sådan har jeg faktisk haft det i snart 4 år.. og det er ikke som mange af jer sikkert tror, nej de skal ikke være større!!! gerne en DEL mindre..

Mine bryster var perfekte for 11 år siden da’ de blev lavet, jeg var super tilfreds de så nemlig meget naturlige ud.. Men desværre efter en masse (læs 13 fertilitetsbehandlinger) og vægten gået op og ned de sidste 6 år, så ligner de altså ikke rigtig dem jeg fik lavet for 11 år siden.. Min krop kan jeg jo træne så den ser bedre ud, men de bryster altså dem kan jeg ikke ændre på.

Men hvornår er så det rigtige tidspunkt at få dem lavet på, når man hele tiden er igennem behandling.. ja det er altså meget svært, de fleste af jer vil jo nok sige, jeg skal vente til vi har fået barn/børn.. jo tak men det har jo været en kamp for os og er det stadigvæk her 6 år efter..

Mit spørgsmål er så om skal jeg blive ved med at skubbe mig selv til side og bare vente og vente, eller en gang for alle få lavet de dumme bryster, så jeg igen får det godt med mig selv??

Er 2019 måske året hvor jeg skal tænke lidt mere på mig selv og hvad der gør mig lykkelig.. Føler snart jeg har brugt så mange år på at vente og vente på noget, der desværre ikke er lykkes endnu..

Den er altså rigtig svær, da’ vi jo gerne vil prøve et par gange mere ang fertilitetsbehandling, men det ene udelukker vel ikke det andet?

I må meget gerne dele jeres mening <3

 

 

21 kommentarer

 • Jane

  Fra en der selv har været igennem fertilitetsforløb: If it makes you happy – DO IT!❤️ Der er sgu nok modstand i fertilitethelvede – så alle kneb for at få det bedre og blive glad(ere) gælder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hej Joan jeg synes du skal gøre det. Jeg tror på at hvis man gør noget godt for sig selv blir jeg gladere og måske lykkes det så du blir gravid. Jeg hepper på jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amna lone

  Hey smukke Joan.
  Jeg ved hva du har været igennem, da jeg selv har været igennem det, og jeg glemte fuldstændig mig selv, så jeg vil sige DU skal tæke på dig selv nu i 2019, for det et nyt år, og et helt nyt kapitel. Både dig og Michael har været igennem meget i 2018, i ska nu i 2019 forkæle jer selv med det i kan li og evt ligge baby projekt lidt til side, så kommer det FORHÅBENTLIGT snart.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • May-Britt Holme

  Hej Joan, som du selv skriver er vi kvinder ret gode til at skubbe os selv i bagrunden, havde det været mig havde jeg ikke tænkt mig om 2 gange, jeg ville få lavet nye bryster så du igen kan blive glad for dine bryster

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Hinnerup

  Kære søde dig

  Jeg sys bestemt du skal gøre noget godt for dig selv og husk på vi lever kun en gang så sørg for at gøre de ting man ønsker sig og gør en glad og tilfreds ❤️❤️❤️
  Knus til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes absolut du skal gøre det! Du skal gøre lige præcis det der gør DIG glad nu! Det er helt utroligt så stor en påvirkning vores sind kan på fertiliteten og jeg kan her berette en lille historie.
  Min veninde havde igennem 8 år forsøgt at blive gravid, så beslutter hun sig at NU skal det simpelthen være nok at sætte sig selv til siden til fordel for projekt barn, så hun får lavet bryster!
  Da hun har fået dem lavet kan hun ikke forstå at hun kaster sådan op i ugerne efter og hun tror at det er smerter. Det viser sig, at hun er gravid og meget tidlig henne og hun blev gravid umiddelbart efter hun havde bestilt tid. Selvom det jo var dårlig timing, så mener jeg og hun alligevel, at det simpelthen var fordi at NU var det hendes tid. Hun slappede af, fik endelig lavet de bryster og vupti så var hun altså gravid! 🙌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Gør det og nyd at gøre noget godt for dig selv❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Do it ! Måske det kan hjælpe tankerne til at fokusere på dig selv… ❤️ og hvem ved, måske en lille spirer vokser til imellemtiden. Man høre tit om dem som bliver gravide når de næsten har opgivet. Jeg skal selv ha lavet bryster og fjernet maveskin efter min tvillingegraviditet…. det har taget mange års mod. MEN NU SKAL DET VÆRE. For mig 🙏🏼 Jeg var selv igennem 6 insemeneringer og 2 IVF forsøg inden der var babyboom. Men det var det hele værd.
  Mange tanker fra fyn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Kære Joan.
  Jeg kan nok ikke rådgive direkte om, hvad der er det bedste valg iforhold til dine bryster.
  For at finde det rigtige valg for dig, og finde det der gør dig tilfreds, kan jeg på det varmeste anbefale dig et kursus med Anja Vintov. Flowspecialist uddannelsen. Der starter hold i slut januar og man kan tage en afklarende aftale med Anja inden.
  Læringen fra det forløb jeg tog i 2018, er med mig resten af livet, og hjælper med at mærke og vælge den vej, der er min……også når det er svært
  https://www.anjavintov.dk/flow-specialist-uddannelsen/
  Pøjpøj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Dam Søndergaard

  Hej søde Joan ♥️ Du skal selvfølgelig følge dit hjerte og hvad DU føler er det rigtige 😊 Jeg tror personligt på at at man skal gøre de ting der gør en glad indvendig fordi når man er tilfreds med sig selv og glad i låget så har det også STOR indflydelse på projekt baby ♥️ 1000 knus fra mig til dig ♥️ 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Soele

  Kære Joan. Du skal gøre det du føler der gør dig glad, og hvis dine bryster genere dig som de er nu, skal du bare se at få dem lavet. Knus fra Sus 😘😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flemming Hansen

  Hej Joan

  Jeg synes, at du skal følge dit hjerte og gør det du har det bedst med.
  Hvis du er ked af, dine brysters udseende, så syns jeg, at du skal få dem lavet mindre
  Mange knus
  Flemming

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fertilitetsbehandling 2019