Dyrlæge skræk!!

Og videre er… Finalen i Vild med dans

Igår var det så semi finale i Vild med dans. Jeg så det sammen med mine svigerforældre og nogle af deres venner, Michael og Karen var taget ind i studie, for at se det live.

Jeg følger selvfølgelig stadig med selvom min kæreste og Karen ikke er med mere, det bliver man ligesom nød til, nu når man har set det fra starten af;) Var det så de rigtige som gik videre? ja det syntes jeg faktisk.

Stephania og Morten blev kaldt videre som det først par, og det lå jo lidt i kortene fra starten af, de ville komme i en finale, de har bare ligesom været gode hele tiden, eller Stephania har, det ligger bare naturligt for hende, Morten er jo simpelhen er skøn danser, og så har han en skøn personlighed, som jeg syntes er vigtig;) Igår syntes jeg deres tango var bedre end deres Twist, der manglede Stephania lige at gi den 10% mere, i forhold til Morten. I finalen skal hun lige gi’ sig lidt mere, lidt mere pow;)

Ena og Thomas blev så det andet par i finalen på Fredag. Ja jeg havde faktisk en ide om de 2 kom i finalen, Thomas er jo en sød lille en og så er han, vildt god til at lave reklame for sig selv og sin partner, i år med deres #teamglad. Og i år har han bare fået en skøn partner i Ena, hun er da’ bare så sød helt nede på jorden og en som familien danmark elsker, og så kan hun jo danse og det må man sige er et plus når det hedder Vild med dans;) Igår var jeg dog mest vild med deres Charleston end deres Rumba.. Ena passede bare perfekt ind i en Charleston, de var skønne at se på.

Så blev det til et farvel til Faxe og Karina. Ja deres Tango syntes jeg ikke var så god, men deres Lindyhop var vildt underholdene. Men Faxe plejer jo at vinde i omdans, og der der ikke var nogle omdans igår, havde jeg en ide om de ville ryge ud. For dvs han ikke får så mange sms stemmer, da’ han er den som har været i omdans flest gang i år.. men når han så ryger i omdans plejer folk at redde ham.. så det var ikke nemt for de 2 at gå videre igår.

Hvem vinder så på Fredag?? Ja den kan gå begge veje, jeg har ikke en af dem som favorit endnu, kan li’ begge par, jeg venter på at se hvad de ryster ud af ærmet, af crazy ting. Den af dem som laver den fedeste Freestyle vinder på Fredag..

Jeg er så heldig at være der til live showet, da’ Michael og Karen skal optræde sammen med alle de andre.. jeg køre derover med Michael’s lillebror Thomas, bliver så hyggeligt Roadtrip;) Kan bare sige så meget, at jeg glæder mig til Fredag:) Gør i ikke os det, og hvem tror i vinder? 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dyrlæge skræk!!