De fleste herhjemme kender mig nok som dronningen af Side 9, hvilket os er en stor del af mig jeg er den pige som har været side 9 pige flest gange 66 gange er det blevet til fra jeg var 17 år og til idag, mit sidste billede var i på min 36 års fødselsdag den 16 September.

Min model kariere tog først fart da’ jeg valgte at tage til USA og få taget billeder, har altid haft en ting i hovedet, hvis jeg skulle startet som nøgen model så ville jeg i Playboy, da’ jeg skulle ha’ et mål med det.
Da’ jeg var 32 år fik jeg en skøn mail fra Playboy at de gerne vil bruge mig som model og mit første job for dem var Playmate hvilket er det største man kan blive inde for den verden. I July måned 2015 blev jeg forside model i playboy Venezuela, hvilket jeg er super stolt over. Coveret kan ses i mit galleri, samt andre af mine covers gennem tiden.

Jeg ved der er mange i Danmark som mener man ikke har så meget at byde ind med, hvis man har været nøgen model, det kan jeg skrive under på ikke passer på mig.

Jeg har altid vist jeg ville være fotograf da’ jeg elsker at gøre en forskel og gøre andre glade ved at få dem til at shine mest muligt. Jeg har luret alle de fotografer jeg har arbejdet med gennem tiden bare for at jeg en dag kunne blive en af de bedste. I dag sender jeg en del danske modeller ind til div bladet i udlandet, som jeg fik kontakt til, i min tid som model i USA.
At jeg idag kan leve af det, har kun gjort at jeg søger efter nye mål inden for den verden, elsker udfordringer og det er det som driver mig frem i min hverdag.