Spanien i morgen <3

Opdate fra skønne Marbella

I får lige en lille opdate hernede fra, i kan tro vi hygger. Der er lækre danse timer både med min kæreste, Morten Keldgaard og Patricia Tjørnelund. Og til de seje er det også Crossfit;) I dag skal vi på stranden, og i aften er det Zumba event og lidt underholdning ved poolen.

Jeg er med på nogle af danseholdene, lige hvad jeg kan holde til, har lidt ondt i maven ind i mellem, jeg håber det er gode tegn og vi får et positiv svar på Mandag:) Men vil ikke glæde mig alt for meget, da’ det jo sagtens kan være de dumme hormoner. Nå men prøver at tænke positivt 🙂

Jeg kan ikke lige vedhæfte billeder lige nu, men prøver at lave et opdate med billeder senere.

<3

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spanien i morgen <3