Endelig en god nyhed

Påskeferie med Safari i Sverige

Vi har valgt og holde en anderledes påske i år end vi har gjort før, vi har prøvet og være mindre på vores telefon end vi plejer, derfor er bloggen heller ikke blevet opdateret før idag;)

Vi havde valgt at tage en lille rejse igennem secret escapes faktisk først gang vi prøve dem, og man må sige det var en succes, de fleste rejser igennem dem er ofte steder som man ikke har hørt om før, og hvor der ikke er alt for mange mennesker, hvilket jo lige er mig :))

Vi havde valgt Eriksberg Hotel & Nature Reserve et hotel som ligger lang væk fra alt, de har deres egen dyre park hvor man har mulighed for at tage på safari, så det fik vi også prøvet:)

De havde også en spa/relaxe område hvor man kunne kigge lige ud over dyreparken mens man hyggede sig i spa’en det var virkelig fantastisk!! bare selve stedet var virkelig skønt, maden og opholdet var helt til 5 stjerner, det kan virkelig anbefales hvis i bare trænger til at slappe af og samtid opleve alle de skønne dyr på tæt hold.

Igår stod dagen på påske frokost hos Michael’s familie, hvor hans familie fra Brasilien var kommet.

Idag har jeg holdt åben i klinikken Divine skincare havde jo en del kunder som meget gerne ville til, efter jeg har holdt lukkede i 4 dage <3  Michael har brugt dagen på at træne og cykle med et par venner og danse undervisning her til aften. Så man må sige at nu er vi tilbage og igang igen, efter en skøn påske<3

 

 

De var simpelhen så søde og lave specielt mad til mig, da’ jeg jo ikke spiser kød og er ren pescetar. Michael fik masse af forskellige lags kød, både dyreryg og vildsvin osv..

Morgenmadsbuffet på stedet var en succes 😉

 

 

 

2 kommentarer

  • Lotte

    Hvor ser og lyder det som fantastisk påske ferie😍 dejligt for jer med ro og totalt afslapning og bare 100 % Michael og Joan tid❤❤

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig en god nyhed