Jeg er taget væk..

Pisse syg i Marbella

Som i jo nok kunne læse i mit indlæg for 3 dage siden, så er jeg hoppede ned til Michael i Spanien, hvilket jo var totalt skønt at se ham igen

Men jeg fik så mange mavesmerter det meste af Mandagen og et par timer Tirsdag eftermiddag, det var faktisk ret vildt, det er meget længe siden jeg har haft så mange Menstruations smerter at jeg ligefrem har krampe i 2-3 timer.. jeg kunne slet ikke bevæge mig det gjorde så ondt, Michael blev ved mig hele tiden jeg er heldig jeg er i Spanien hvor man kan få lidt stærkere piller i håndkøb end i DK.. som hjalp efter 3 timer..

Jeg er næsten sikker på det er eftervirkninger af alt det medicin jeg har taget i forbindelse med fertilitets behandlingen denne gang, min krop skulle lige vende sig til ikke at få så mange piller hver dag.. Michael var meget tæt på at køre mig til en læge hernede, så slemt var det..

Jeg er heldigvis ovenpå igen, og igår aftes var vi ude og spise et super lækkert sted, lige ned til vandet med skøn udsigt, sammen med min nevø og hans skønne kæreste i kan se mere på min Instagram story jeg har simpelhen ikke fået taget nogle billeder fra igår, ihhh må lige blive lidt bedre til det..

Idag var jeg et par timer ved poolen, hvilket os er første gang siden jeg kom i Mandags nu vil jeg prøve og holde lidt ferie de sidste 3 dage jeg er her <3

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er taget væk..