Next stop New York

Podcasts om Fertilitetsbehandling

Jeg har været så heldig at få besøg af Henrik som har Podcasten “Sladderkongen” jeg har kendt Henrik i mange år, da’ han ofte var den mand jeg talte med, hvis jeg skulle interviews til Se&Hør hvor han før hen havde arbejdet i mange år.. Nu har han så dette nye projekt “sladderkongen” som han har fået rigtig godt gang.

Hans podcasts er også en meget spændene en af slagsen, da’ den dækker meget bredt, det var også derfor jeg sagde ja, selvfølgelig os fordi jeg stoler meget på henrik, og han kom hjem til mig, så jeg skulle ikke ud i et eller andet studie, hvilket gjorde det nemmere.

Håber i vil lytte med på vores Fertilitets rejse, forklaret på en helt anden måde end man kan på bloggen, I kan lytte her Podcasts

2 kommentarer

  • Yvonne Divine Søndergaard

    Hold da op hvor er jeg stolt af min datter, at blive interviewet om den sværeste tid i hende og Michael’s liv.
    Fantastisk og osse rørende at lytte til .
    Elsker dig Joan

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Next stop New York