Stop med at følge blogs om graviditet

Projekt badeværelse igang

Indeholder reklame

Igår havde vi et skønt møde med Jakob fra Bad modul, som nok kommer til at stå for renovering af vores nye flotte badeværelse, jeg er helt oppe at køre over det, tror simpelhen det bliver så fint og et sted man bare ha’ lyst til at være, kan ikke vente med bare at hygge i vores nye badekar med netflix:))

I den forbindelse har jeg også været lidt rundt på nettet og finde nogle ting som ville passe ind:) Jeg har fundet nogle fine ting inde på Stori bla det her flotte sæt fra Meraki jeg er vild med pumpe systemet, det fungere bare bedre når man er i bad, og man ikke skal stå med div låg osv. Jeg er sikker på det kommer til at passe perfekt ind, og ja jeg har testet det;) Mit hår er super blødt og lækkert og så fedter det heldigvis ikke med de her produkter, så det er en win win;)

Og så er jeg fulstændig vild med duftlys, men før jeg køber mig fattig i dem, vil jeg lige prøve en først og se om duften var noget jeg kunne holde ud, og jeg kan kun sige jeg er vild med den!! og skal bare ha’ fat i flere af dem, som kan komme ud på vores nye badeværelse:)) igen fra det her lækker mærke Meraki

Faldt også lige over den her fine stykke håndsæbe, elsker duften i lemongrass og et lækkert Hammam håndklæde, som jeg havde tænkt mig som gæstehåndklæde, i kan finde det her Meraki

Inde på Stori kan i bla andet finde andre lækre mærker som

Normann Copenhagen

Louise Roe

Kristina Dam Studio

Nicolas Vahé

Tænker jeg går lidt mere shop amok når, badeværelset er helt færdigt:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stop med at følge blogs om graviditet