Billede fra fotoshoot til Tv3 igår

Sandheden om projekt baby, og det om at miste.

Det er med meget blandet følelser, at jeg fortæller hele familien danmark det her. Men jeg føler jeg bliver nød til at få det sagt. Jeg bliver rigtig tit spurgt om, jeg ikke snart skal have nogle børn, både pga min aldre og hvis jeg fortæller at Michael og jeg har været kærester i 4 år.. Ej nu er det da’ os snart på tide eller husk nu du bliver jo ikke yngre. Det er hårdt at få sådanne nogle ting af vide, og  jeg ville ønske folk ville holde op med det.

Her er vores historie:

I starten af vores forhold, var vi begge 2 enige om, vi meget gerne ville have børn, vi havde begge to endelig fundet en, som vi gerne ville have børn sammen med, så det hele var jo fantastisk. Men…

For snart 3 år siden, blev vi klar over at for at det skulle lykkes for os at blive forældre, skulle vi have lidt hjælp. Vi blev meldt til fertilitets behandling, og kom direkte på IVF behandling. Jeg kan fortælle jer, at det er ikke sjovt på nogen som helst måde, jeg havde hørt om det før, men havde aldrig troede at jeg skulle igennem sådan en behandling, bare tanken om man skal stikke sig selv, kan tage pusten fra næsten alle.. Men det sværeste ved det er, at man ikke selv er herre over noget som helst, man bliver styret af div hormoner, man stikker sig selv med. Ens humør ændre sig, man er oppustet, man tager på i vægt.. Det er rigtig hårdt.. Men man prøver at være så positiv som overhovedet muligt, da’ man jo så gerne vi have dette lille barn, som man ønsker sig.

Da vi ankommer til klinikken er vi positive, og selvom det er lidt skræmmende, men vi glæder vi os til at skal igang. Jeg bliver sat ind i det hele, både hvordan og hvad tid jeg skal tage sprøjterne osv, så er det bare at komme igang.

Forløbet gik faktisk godt, jeg havde ingen problemer med at stikke mig selv, da’ jeg hele tiden tænkte på det gode der måske kom ud af det, jeg tænkte det er bare gøre det 1-2-3 nu. Selvom tanken om, at det skal man gøre i 14 dage, skæmte mig lidt.

Så kom dagen med æggeudtagning, det er nok det værste jeg havde prøvet i mit liv, det gjorde ikke så ondt under, da’ man bliver smerte dækkede, men bagefter havde jeg de vildeste smerter.. heldigvis var det kun 2 timer, og jeg måtte jo bare hjem og prøve at få sovet lidt..

Så er det man går og venter på om de æg de har taget ud, er gode nok, og om der er nogle som de kan ligge tilbage igen, og ja der var 2 fine æg, det ene fik vi lagt tilbage og det andet blev frosset ned. Vi var så spændte, da’ vi havde fået lagt det fine æg tilbage, vi gik og håbet på der var en lille baby på vej, 14 dage skulle vi vente på blod prøverne, puha det er lang tid, kan jeg huske, en dag før blodprøven, kunne jeg ikke lade være med at tage en test derhjemme, og omg det var Positiv! dog ikke helt tydeligt, men den var der:) og dagen viste blodprøven også positiv, hold nu op vi var glade:) tænk at det skulle lykkes i første forsøg.

Vi kom ind til scanning ca en uge efter blodprøven, og vi kunne følge med på skærmen, og der kunne vi se det lille hjerteblink, så den var god nok, vi fik dog at vide, at i følge målene, så var den lige lille nok, lægen sagde til os at det kunne gå begge veje, tænk at man kan gå fra at være rigtig glad til at tænke åhhh nej, hvad nu hvis.. Vi fik en ny scanning tid om 5 dage.

Da’ gik et par dage, og jeg begyndte at små bløde, jeg ringede ind på klinikken, og kom ind med det sammen, der var heldigvis ikke sket noget, der var stadig hjerteblink. Dejligt så var det bare hjem og vente 3 dage på en ny scanning. Vi kom ind til scanning en Fredag morgen, og den dag var det en anden læge end hende vi pleje at have, jeg blev lidt forvirret men han var overlæge, så han havde sikkert styr på det, da’ vi gik igang med scanning, kunne vi følge med på skærmen, jeg havde lidt svært ved at se hjerteblink denne gang, kunne se han brugte langt tid, på at scanne og scanne.. da’ han til sidst sagde, jeg syntes ikke rigtig jeg kan finde hjertelyd.. Michael klemte min hånd og jeg begyndte at græde, jeg tænkte nej det kan ikke passe!! Men jo det var desværre sandheden.. Det er virkelig noget af det sværeste vi som kærester har været igennem..

Det med at miste, er rigtig hårdt, og det er også derfor det kun er dem tætteste på os, vi har fortalt om det, men føler jeg har brug for at lukke den nu, med alle de spørgsmål, om vi ikke snart skal ha’ børn osv, for guderne skal vide, der er ikke noget vi hellere ville…

Vi har været igennem 3 forsøg efter det første her, vi er stadigvæk ikke blevet gravid endnu, vi håber stadig på det sker en dag..

Jeg håber med vores historie, at jeg kan hjælpe lidt med at bryde det tabu jeg syntes der er omkring fertilitets behandling, der er så mange som er igennem det samme som os, jeg har selv haft svært ved at fortælle vores historie, fordi det er så pokkers trist, at vi ikke bare kan blive gravide på den “normal” måde.

Håber i vil sende nogle tanker afsted til os, og alle de andre par som er igennem det samme som os. <3

Screen Shot 2016-02-08 at 13.05.59

 

 

49 kommentarer

 • Malene

  Kære jer
  Det er så unfair at det for nogen af os skal være så svært.
  Vi kom også direkte i IVF behandling på CFC. Fordi jeg tilbage i 2009 fik konstateret brystkræft, hele behandlingen, operation, kemo og stråler og det slid min krop var ude for, gjorde at da jeg mødte min mand i 2013 vidste han hvad han gik indtil, nemlig et liv uden børn, måske. I august 2016 besluttede vi os for at gå igang. Vores første forsøg gik i stykker i petriskålen, og jeg blev så syg af hormonerne, græd af smerte.
  Ringede inden vi gik igang med andet forsøg og spurgte om klinikken om vi skulle tage et forsøg til. De sagde ja fordi der var kommet 5 gode æg ud. Så op på hesten igen. Ved forsøg nr 2 skiftede jeg hormoner og hvilken lettelse. Fik igen taget æg ud, og denne gang delte de sig rigtigt og et æg blev sat op. Desværre satte det sig ikke fast. Endnu et opkald til dem om vi skulle prøve igen og ja sagde de, det skulle vi. Så igang med 3. Forsøg okt 2016. Da de kom til ÆU fik de kun tre ud. Jeg var grædefærdig. Dagen for ÆO fik vi besked på at der var et æg de ville sætte op. I dette forsøg endte vi med donorsæd og assisted hatching… jeg krydsede alt og et par dage før klinikken havde sagt jeg måtte teste tog jeg en test. Og hov den var positiv, og nu 40+ test senere er den stadig positiv. Jeg er skræmt fra vid og sans, for hvirfor skulle vi lige være heldige. Tankerne flyver…. Du er gammel, 42 år, manden gammel 46 år. Er der hjerteblink, når vi til NF. Bliver det siddende. Så åh jeg forstår jer og håber og ønsker jer det bedste. Det har vi alle fortjent. Og thumps up for at italesætte det.
  Vi har været åbne overfor venner og arbejdspladser, fra mit kræftforløb hjalp det mig helt enormt. Lykke til jer fra mig😀💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Sikke en hård omgang i har været igennem, håber så meget det lykkes for jer denne gang, krydser fingre <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Kære Joan
  Så jer lige i Go’aften Danmark, fedt at I taler åbent om denne her frygtelig hårde kamp og sætter fokus på et problem, som kun de der har prøvet det, ved hvor hårdt er…
  Vi er igang med 4. ICSI – skal også have taget blodprøve på mandag, men jeg har dog allerede fået min menstruation, så vi må desværre op på hesten igen…
  Men jeg krydser fingre for at det lykkes for jer i denne gang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Hey Rikke. Er ked af og høre du har fået din menstruation:( Men der er jo nogen som siger, den stadigvæk godt kan give positiv svar.. Det her er også vores 4 ICSI forsøg. Så har vi 3 fryse æg. Håber den er der, ved en af de forsøg <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hej Joan
  Held og lykke med det hele ❤
  Har selv været igennem det bare med et donor æg først stod vi pp vente liste i 5 år også i alt 9 forsøg før det lykkes mistede ved 5 forsøg så det var rigtig hårdt. Har nu en dejlig dreng som hedder storm på 5 år
  Hilsen karina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Hej Karina. Dejligt at høre det lykkedes til sidst <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Kære Joan,
  Jeg har aldrig før skrevet på en blog, men dit indlæg rammer mig dybt.
  Vi har selv været ude for samme pres fra familie, venner osv. “Skal I ikke snart have børn”. Min kæreste og jeg var sammen 7 år før vi begyndte projekt baby. Hos os skete der intet. Vi var hele turen igennem, insemination (x5), IVF og endte med ICSI. Første ICSI gav graviditet som jeg mistede – det største slag da det endelig lykkedes med to streger efter 8 fertilitetsbehandlinger og 4 års forsøg på børn.
  Men 2. forsøg ICSI lykkedes det i. Jeg sidder nu med min nyfødte lille dreng hos mig – det har været den hårdeste kamp i mit liv, vi ved ikke hvorfor der ikke skete noget. Lægerne kan ikke påvise hvorfor vi ikke kan få børn. Men ja, jeg vil bare sige at jeg kan føle din smerte og det jeg husker som det værste er, at man ikke ved om det nogensinde sker. Uvisheden er frygtelig.
  Men er sikker på at det skal lykkes for jer. Jeg ved ikke om du kender til det, men assisted hatching (som kun laves i privat regi) kan være en hjælp til at få de små banditter til at sætte sig fast.
  Jeg håber I en dag kommer i mål og får et dejligt lille nyt menneske. Held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Tak for din dejlige indlæg, og hvor er det skønt det har lykkes for jer<3 Vi har også været igennem 2 ICSI forsøg, men det var faktisk på vores første IVF forsøg, jeg blev gravid på.. Nu må vi bare krydse fingre for at det lykkes denne gang, ellers er det på det private, næste gang.. Og ja har hørt om Assisted hatching og har hørt fra mange af det virker, så lidt øv, de ikke laver det alle steder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Læs hele blogindlægget her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Mange takner fra en som selv har været igennem hele møllen. Det lykkedes først for os i det 8. forsøg, hvor vi fik en dejlig dreng. Siden er vores familie blevet beriget med 2 drenge mere.
  Det er umenneskelig hårdt det i er igennem og kun folk som selv har prøvet det ved hvad du snakker om. Fantastisk flot at du er så åben omkring det. Det var vi også og det gjorde det alt andet lige lidt nemmere i forhold til omgivelserne.
  Tro på det og ha’ positive tanker så krydser jeg alt hvad krydses kan for at det lykkes for jer.
  Mange tanker og cyber kram herfra
  Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Det gør mig rigtig ondt at høre, at I skal igennem dette. Det er noget af det hårdeste, og det fylder alt. Jeg kunne ikke være glad for noget andet, for jeg var bare så ked af det hele tiden. Og som en anden siger, hvis man bare vidste at det nok skulle lykkedes, så kunne man klare alt, men uvisheden er det væreste.
  Jeg blev naturligt gravid efter 1 1/2 år, men mistede tidligt. Efter endnu 1 1/2 startede vi i behandling. 3 inseminationer, og derefter 3 icsi. Første icsi blev jeg gravid og mistede igen. Tredje gang lykkedes det, og har idag en dejlig dreng på 20 mdr.
  Jeg ønsker jeg alt held og lykke, og håber I snart kan opleve den store lykke❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Steffensen

  Kære Joan
  Jeg har læst din historie med tåre i øjnene – for ved præcis hvordan du har det igennem det i har været igennem. Min mand og jeg havde kendt hinanden i 6 år da vi synes tiden var inde til at stifte familien. Men det der skulle være et skønt og spændende projekt – endte med 7 års kamp – 10 reagensbehandlinger – 1 forsøg som endte med en abort i 6 uge. Men men lige pludselig blev vores 10 forsøg (endda med fryseæg) vores mirakel. Og for ca 8 år siden kom vores skønne tvillingedrenge til verden. Da det endelig lykkedes gik graviditeten helt fantastik og jeg fødte to meget store drenge. Vi blev kaldt et mirakel på klinikken. Så giv ikke op – tro på det – elsk hinanden, og når i endelig sidder med jeres guldklump i armene er det alle anstrengelser værd. Jeg ønsker jer det bedste for fremtiden. De bedste hilsner Bettina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Hemmingsen

  Kære Joan,

  Vi har stået i nøjagtig samme situation. Da vi endelig sammen fandt ud af at det var alt for opslidende, kom vi til den helt rigtige beslutning for os… at adoptere. Måske det kan være en løsning for jer.
  Uanset så held og lykke med det hele.
  Vh Kathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Har skrevet til din hot mail, vedr. AP Sund i Charlottenlund, kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej Joan
  Det gør mig rigtig ondt at læse alt det i er igennem.. Det er den vildeste rutchebane tur.. De første 14 dage efter mens, hvor man er i hormon behandling, går man håbefuldt og krydser fingrer for at denne gang lykkes det.. Efter behandlingen går de næste 14 dage med yderligere håb, for så at man så bliver skudt i sink, når man får sin mens, men med det samme, skal man igang med en ny omgang hormon, håb og tro..!
  Vi har valgt at være 100% åbne omkring vores behandling, da jeg simpelthen ikke magtede alle folks kommentar.. Jeg synes faktisk at folk er lidt uforskammede nogle gange, i forhold til de kommentar de kommer med til barnløse par eller par som har 1 barn på måske 4-5 år, hvor andre også mener de skal blande sig i, om det ikke snart er tid til nummer 2..! Der er jo rigtig tit en årsag til, hvorfor man enten ingen børn har endnu eller hvorfor man “kun” har 1.. Egentlig synes jeg ikke det kommer andre ved, men får at skåne en selv, tror jeg at det kan betale sig at være åben omkring det..
  Jeg ved ikke om det er salt i såret eller et håb, men jeg er pt i uge 16 og skal føde til sommer.! Det er bestemt ikke ment som salt i såret, men for at give jer håb og tro..! Jeg hepper på jer hele vejen..! De aller bedste hilsner fra Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Ja håb på håb på håb;) kender det jo alt for godt. Tak for dine søde ord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Hej Joan. Jeg har selv været i fertilitetsbehandling og har to fantastiske børn. For mig var det bittersødt at læse om andre, der havde været i behandling og fået babyer ud af det. På trods af glæden over, at det KAN lykkes at få børn af behandling kunne jeg ikke lade være med at tænke, at det kan være at “vi” ikke er lige så heldige. For mig hjalp det at kigge på hardcore statistik og det ER altså utrolig få det ikke lykkes at få børn på den ene eller anden måde. Vi er bare nogle stykker der skal kæmpe hårdt og længe for det. Jeg ønsker jer alt held og lykke i verden og jeg er sikker på at det nok skal lykkes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan

  Kære Joan
  Det er hårdt og ja det fylder meget. Vi valgte at være åben omkring behandlingen dengang vi ikke kunne få selv. Det gjorde at folk hurtigt udtrykte medfølelse og trak alle de dumme spørgsmål tilbage. Min mand og jeg havde været sammen i 7 år inden vi begyndte med projekt baby. Vi var ungdomskærester og folk fik tidligt ret travlt. Da vi efter 1 år fandt ud af at hverken min mand eller jeg kunne få børn uden hjælp, fik familie og omgangskreds det af vide. Hvilket med det samme stoppede alle de her forbistret spørgsmål, som er så utrolig trættende.
  I dag har vi et par tvillingedrenge der lige er blevet 11 år. De var 4 år undervejs. Vi var lige ved at blive opgivet. Vi startede microinseminering op med det samme, så det var et enormt psykisk pres i hele forløbet. Jeg var i midten tyverne og var heldig at kunne nøjes med en lavhormonbehandling i min almindelige cyklus. Jeg havde lukkede æggeledere og manden dårlig sædkvalitet.
  Held og lykke med projekt baby.
  Knus
  Joan

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Hvor er jeg glad for at høre det lykkedes for jer, det gir bare mere håb, til os andre <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Joan. Jeg føler så meget med jer. Jeg har selv stået der hvor I står nu. Og jeres frustrationer er derfor smertelige velkendte.
  Det I gennemgår nu er det aller-aller hårdeste man kan blive udsat for. Og der findes ikke nogen garanti for at ens trængsler er det værd. For behandling er ikke nogen garanti.

  Jeg endte med ikke at kunne klare flere IVF forsøg (6 ialt) og vi besluttede os for en anden løsning. Fordi det var blevet for tungt. For meget skuffelse og for lidt håb.
  Men nogen gange så vil skæbnen selv bestemme. I ventetiden brugte vi Clear Blue Fertilitimonitor. Og så skete miraklet….3 måneder senere stod jeg med en positiv graviditetstest. Det som ingen læger kunne klare “fixede” vi lige selv. Noget som lægerne havde givet cirka 5 % chance….
  Vores datter er idag 3 1/2 år gammel og er så kirsebærret på toppen af vores livs lagkage.
  Men jeg glemmer ikke hvor hårdt det var INDEN. Og hvor ked af det jeg var. Så derfor rører din ærlige beretning mig meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Ja det er bare hårdt med alle de IVF behandlinger:( Vi har selv prøvet med æggeløsnings test, i mellem vores fertilitets behandlinger, men det har desværre ikke båret frugt endnu.
   Men hvor er jeg glad for at høre i fik en skøn datter <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie Angéle

  Hej Joan,
  I må ikke give op, den lykke der venter jer er det hele værd! Min mand og jeg gik igennem 3 1/2 år behandling, først med inseminering, derefter med reagensglas. Det lykkedes først i sidste forsøg, hvor de dyrkede æggende til blastosyster, men det virkede for os, og om en mdr. er lille Louis allerede 1 år!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Tak for dine skønne ord, dejligt i fik jeres drømme baby <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lizette

  Hej Joan og Michael. Det gør mig ondt at høre det er ligesom om at noget bliver taget fra en. Har også selv været igennem det at miste et lille barn. Men håber det bedste for jer. Hilsen lizette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Junni

  Hej Joan ved hvad du går igennem er selv k fuld gang endnu med IVF behandling, vores første gang endte os med en graviditet alt gik godt lige til 15 uge åh gud det var det værste mareridt for os, så kender følelse med alle de op og ned ture det giver, det er endnu ikke lykkes os efter 5 gange men vi kæmper stadigvæk med at få vores ønske barn, håber os at det lykkes jer at blive beriget med et barn 🙂 ønsker jer alt det bedste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Bliver meget berørt af dit indlæg. Det kunne lige så godt have været mig selv som havde skrevet den! Føler SÅ meget med jer begge, men lov mig en tind, Pas rigtig godt på hinanden, det er så hårdt for forholdet. Det var lige ved at koste os ægteskabet, men vi er heldigvis stadig gift og nu med to små dejlige unger

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Ja du har ret, det er hårdt for forholdet, det er så vigtig at få talt sammen hele tiden <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernillexenia

  Wow, du/i er virkelig fantastiske, at dele sådan en personlig beretning. Jeg er sikker på det nok skal lykkedes for jer EB dag. Jeg kan slet ikke forstille mig alt det i går igennem, jeg sender sig en kæmpe krammer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernillexenia

  Wow, det er virkelig fanay

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Agersted

  Føler med jer. Har selv været igennem både IVF og insemination (har PCO), og ved hvor hårdt det er. Både fysisk og psykisk. Hormonerne gjorde mig SÅ træt, og til sidst måtte min mand stikke mig fordi jeg ikke magtede det mere. Idag har jeg en dejlig dreng på 5 år, han kom naturligt. Fatter det stadig ikke – havde fået at vide jeg aldrig ville kunne få børn uden hjælp. Jeg vil ikke sige til jer at “det skal nok gå”, for det er en fortærsket kliché at høre på når man kæmper for at få børn, men jeg håber så inderligt for jer at at I en dag holder ønskebarnet i armene. Mange hilsener Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Tak fordi du deler jeres historie, og dejligt, i fik jeres ønske barn <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Kære Joan
  En stor tak for at bringe fokus på dette tabu!
  Vi brugte tre års behandling før det lykkedes for os, desværre mistede vi i uge 8… heldigvis blev jeg gravid igen lige efter. Idag er vi forældre til en skøn pige på 4 1/2 år ❤
  Da vi så ønskede os et barn mere sagde alle, at anden gang ville det gå meget hurtigere … Men nej, endnu to års behandling som heldigvis resulterede i endnu en dejlig pige❤
  Og ja fertilitetsbehandling er enormt hårdt, tak for fokus og alt muligt Held og lykke til jer – jeg lover det ER alt sliddet værd ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   ja det er hårdt at miste, men dejligt i nu har 2 dejlige børn <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Som et lille input til citat til sidst, kan jeg også tilføje, at når det lykkes, så er det alle årene, bekymringerne og tårene værd. Så er det lige præcis det barn, man har ventet på.

  Her tog det 3 år (og mange behandlingsforsøg), før jeg blev gravid, og jeg kan huske, at jeg flere gange sagde til min mand, at hvis bare jeg vidste, at det nok skulle lykkes, så skulle jeg nok være tålmodige. Det værste er, at det ingen garanti er for, at alle de prøvelser resulterer i det, man ønsker aller mest. Men heldigvis lykkes det for langt de fleste.

  Vi har også fået virkelig mange kommentarer og spørgsmål undervejs i vores forløb, og jeg håber, at folk måske vil tænke sig lidt om, inden de spørger/kommenterer løs.

  Jeg håber, det snart lykkes for jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Ja det er vigtig man blive ved med at holde håbet oppe, selvom det er hårdt, jeg håber også det lykkes for os <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kære Joan. I er ikke alene om at kæmpe for at få et dejligt kærlighedsbarn <3 Men hvor er det stort af dig/jer af dele jeres historie og dermed fortælle andre i samme situation, at de ikke er alene! De kærligste tanker til dig og Michael! Jeg håber virkelig, at det lykkes for jer – snart!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Christiansen

  Min kusine Lene Greve i Århus har rigtig gode resultater med at hjælpe barnløse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Kender det alt for godt! Alle spørgsmålene og råd….”bare tænk på noget andet”, “spis ditten og datten” DET er frusterende! Og jeg håber af hele mit hjerte at I må få jeres ønske opfyldt! Så sejt at I fortæller om det! Husk at passe på hinanden og husk at det er helt ok at være ked af detvog synes det er uretfærdigt!! Mega krammer og alt det bedste herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Min kæreste og jeg var i fertilitetsbehandling i 3 år før jeg blev gravid i januar 2014. Jeg prøvede forskellige slags medicin og metoder – og mange forsøg. Til sidst fandt vi ud af, at jeg manglede d-vitamin. Da det kom op på normalt niveau, blev jeg gravid i forsøget derefter.

  Det var en meget hård periode og jeg tænkte tit på, om det lykkedes. Men det gjorde det heldigvis! 🙂
  Så giv ikke op

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hej Joan vi har selv været igennem disse behandlinger , vi har dog prøvet og miste to gange en gang meget tidlig i forløbet anden gang i uge ti , så vente vi et års tid inden vi startet op på behandling igen så kroppen kun får en pause/ ro og da vi gen optog behandlingen blev jeg gravid i første forsøg , og har i dag en sund og rask datter på snart 3 år , nu venter vi så endnu en baby til august lavet på samme måde , så mist ikke håbet , det skal nok komme det jeg sikker på

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Åhh hvor skønt<3 Vi har også holdt en del pauser.. min krop skal altid lige tilbage til sig selv igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Joan!
  Jeg kan kun sige keep trying! Min mand og jeg hsr også være så grueligt meget igennem før vi kunne byde vores to prinsesser velkommen.
  Min mand og jeg begyndte baby-projektet i 1998, efter vi i 2 år havde prøvet “komando-sex” ved ægløsning! Vi kom i behandling og der skulle gå 8 år inden vores første datter blev født! Da hun var 6 mdr gik vi igang med nr. 2, og først 2 1/2 år senere meldte endnu en datter sin ankomst! Det var en meget hård tid vi var igennem, det har styrket vores kærlighed til hinanden, og det var det hele værd, altså til sidst

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Dejlig at høre det hele lykkes for jer <3 Jeg håber vi er lige så heldig en dag

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billede fra fotoshoot til Tv3 igår