Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

47 kommentarer

 1. Rikke

  Kære Joan
  Så jer lige i Go’aften Danmark, fedt at I taler åbent om denne her frygtelig hårde kamp og sætter fokus på et problem, som kun de der har prøvet det, ved hvor hårdt er…
  Vi er igang med 4. ICSI – skal også have taget blodprøve på mandag, men jeg har dog allerede fået min menstruation, så vi må desværre op på hesten igen…
  Men jeg krydser fingre for at det lykkes for jer i denne gang!

  • Joan Divine

   Hey Rikke. Er ked af og høre du har fået din menstruation:( Men der er jo nogen som siger, den stadigvæk godt kan give positiv svar.. Det her er også vores 4 ICSI forsøg. Så har vi 3 fryse æg. Håber den er der, ved en af de forsøg <3

 2. Karina

  Hej Joan
  Held og lykke med det hele ❤
  Har selv været igennem det bare med et donor æg først stod vi pp vente liste i 5 år også i alt 9 forsøg før det lykkes mistede ved 5 forsøg så det var rigtig hårdt. Har nu en dejlig dreng som hedder storm på 5 år
  Hilsen karina

  • Joan Divine

   Hej Karina. Dejligt at høre det lykkedes til sidst <3

 3. Julie

  Kære Joan,
  Jeg har aldrig før skrevet på en blog, men dit indlæg rammer mig dybt.
  Vi har selv været ude for samme pres fra familie, venner osv. “Skal I ikke snart have børn”. Min kæreste og jeg var sammen 7 år før vi begyndte projekt baby. Hos os skete der intet. Vi var hele turen igennem, insemination (x5), IVF og endte med ICSI. Første ICSI gav graviditet som jeg mistede – det største slag da det endelig lykkedes med to streger efter 8 fertilitetsbehandlinger og 4 års forsøg på børn.
  Men 2. forsøg ICSI lykkedes det i. Jeg sidder nu med min nyfødte lille dreng hos mig – det har været den hårdeste kamp i mit liv, vi ved ikke hvorfor der ikke skete noget. Lægerne kan ikke påvise hvorfor vi ikke kan få børn. Men ja, jeg vil bare sige at jeg kan føle din smerte og det jeg husker som det værste er, at man ikke ved om det nogensinde sker. Uvisheden er frygtelig.
  Men er sikker på at det skal lykkes for jer. Jeg ved ikke om du kender til det, men assisted hatching (som kun laves i privat regi) kan være en hjælp til at få de små banditter til at sætte sig fast.
  Jeg håber I en dag kommer i mål og får et dejligt lille nyt menneske. Held og lykke!

  • Joan Divine

   Tak for din dejlige indlæg, og hvor er det skønt det har lykkes for jer<3 Vi har også været igennem 2 ICSI forsøg, men det var faktisk på vores første IVF forsøg, jeg blev gravid på.. Nu må vi bare krydse fingre for at det lykkes denne gang, ellers er det på det private, næste gang.. Og ja har hørt om Assisted hatching og har hørt fra mange af det virker, så lidt øv, de ikke laver det alle steder.

 4. Pingback: Dansk Playboy-model: -Jeg tabte mit barn - Kendte.dk

 5. Trine

  Mange takner fra en som selv har været igennem hele møllen. Det lykkedes først for os i det 8. forsøg, hvor vi fik en dejlig dreng. Siden er vores familie blevet beriget med 2 drenge mere.
  Det er umenneskelig hårdt det i er igennem og kun folk som selv har prøvet det ved hvad du snakker om. Fantastisk flot at du er så åben omkring det. Det var vi også og det gjorde det alt andet lige lidt nemmere i forhold til omgivelserne.
  Tro på det og ha’ positive tanker så krydser jeg alt hvad krydses kan for at det lykkes for jer.
  Mange tanker og cyber kram herfra
  Trine

 6. Sofie

  Det gør mig rigtig ondt at høre, at I skal igennem dette. Det er noget af det hårdeste, og det fylder alt. Jeg kunne ikke være glad for noget andet, for jeg var bare så ked af det hele tiden. Og som en anden siger, hvis man bare vidste at det nok skulle lykkedes, så kunne man klare alt, men uvisheden er det væreste.
  Jeg blev naturligt gravid efter 1 1/2 år, men mistede tidligt. Efter endnu 1 1/2 startede vi i behandling. 3 inseminationer, og derefter 3 icsi. Første icsi blev jeg gravid og mistede igen. Tredje gang lykkedes det, og har idag en dejlig dreng på 20 mdr.
  Jeg ønsker jeg alt held og lykke, og håber I snart kan opleve den store lykke❤️

 7. Bettina Steffensen

  Kære Joan
  Jeg har læst din historie med tåre i øjnene – for ved præcis hvordan du har det igennem det i har været igennem. Min mand og jeg havde kendt hinanden i 6 år da vi synes tiden var inde til at stifte familien. Men det der skulle være et skønt og spændende projekt – endte med 7 års kamp – 10 reagensbehandlinger – 1 forsøg som endte med en abort i 6 uge. Men men lige pludselig blev vores 10 forsøg (endda med fryseæg) vores mirakel. Og for ca 8 år siden kom vores skønne tvillingedrenge til verden. Da det endelig lykkedes gik graviditeten helt fantastik og jeg fødte to meget store drenge. Vi blev kaldt et mirakel på klinikken. Så giv ikke op – tro på det – elsk hinanden, og når i endelig sidder med jeres guldklump i armene er det alle anstrengelser værd. Jeg ønsker jer det bedste for fremtiden. De bedste hilsner Bettina

 8. Kathrine Hemmingsen

  Kære Joan,

  Vi har stået i nøjagtig samme situation. Da vi endelig sammen fandt ud af at det var alt for opslidende, kom vi til den helt rigtige beslutning for os… at adoptere. Måske det kan være en løsning for jer.
  Uanset så held og lykke med det hele.
  Vh Kathrine

 9. Lone

  Har skrevet til din hot mail, vedr. AP Sund i Charlottenlund, kh

 10. Stine

  Hej Joan
  Det gør mig rigtig ondt at læse alt det i er igennem.. Det er den vildeste rutchebane tur.. De første 14 dage efter mens, hvor man er i hormon behandling, går man håbefuldt og krydser fingrer for at denne gang lykkes det.. Efter behandlingen går de næste 14 dage med yderligere håb, for så at man så bliver skudt i sink, når man får sin mens, men med det samme, skal man igang med en ny omgang hormon, håb og tro..!
  Vi har valgt at være 100% åbne omkring vores behandling, da jeg simpelthen ikke magtede alle folks kommentar.. Jeg synes faktisk at folk er lidt uforskammede nogle gange, i forhold til de kommentar de kommer med til barnløse par eller par som har 1 barn på måske 4-5 år, hvor andre også mener de skal blande sig i, om det ikke snart er tid til nummer 2..! Der er jo rigtig tit en årsag til, hvorfor man enten ingen børn har endnu eller hvorfor man “kun” har 1.. Egentlig synes jeg ikke det kommer andre ved, men får at skåne en selv, tror jeg at det kan betale sig at være åben omkring det..
  Jeg ved ikke om det er salt i såret eller et håb, men jeg er pt i uge 16 og skal føde til sommer.! Det er bestemt ikke ment som salt i såret, men for at give jer håb og tro..! Jeg hepper på jer hele vejen..! De aller bedste hilsner fra Stine

  • Joan Divine

   Ja håb på håb på håb;) kender det jo alt for godt. Tak for dine søde ord <3

 11. Gitte

  Hej Joan. Jeg har selv været i fertilitetsbehandling og har to fantastiske børn. For mig var det bittersødt at læse om andre, der havde været i behandling og fået babyer ud af det. På trods af glæden over, at det KAN lykkes at få børn af behandling kunne jeg ikke lade være med at tænke, at det kan være at “vi” ikke er lige så heldige. For mig hjalp det at kigge på hardcore statistik og det ER altså utrolig få det ikke lykkes at få børn på den ene eller anden måde. Vi er bare nogle stykker der skal kæmpe hårdt og længe for det. Jeg ønsker jer alt held og lykke i verden og jeg er sikker på at det nok skal lykkes.

 12. Joan

  Kære Joan
  Det er hårdt og ja det fylder meget. Vi valgte at være åben omkring behandlingen dengang vi ikke kunne få selv. Det gjorde at folk hurtigt udtrykte medfølelse og trak alle de dumme spørgsmål tilbage. Min mand og jeg havde været sammen i 7 år inden vi begyndte med projekt baby. Vi var ungdomskærester og folk fik tidligt ret travlt. Da vi efter 1 år fandt ud af at hverken min mand eller jeg kunne få børn uden hjælp, fik familie og omgangskreds det af vide. Hvilket med det samme stoppede alle de her forbistret spørgsmål, som er så utrolig trættende.
  I dag har vi et par tvillingedrenge der lige er blevet 11 år. De var 4 år undervejs. Vi var lige ved at blive opgivet. Vi startede microinseminering op med det samme, så det var et enormt psykisk pres i hele forløbet. Jeg var i midten tyverne og var heldig at kunne nøjes med en lavhormonbehandling i min almindelige cyklus. Jeg havde lukkede æggeledere og manden dårlig sædkvalitet.
  Held og lykke med projekt baby.
  Knus
  Joan

  • Joan Divine

   Hvor er jeg glad for at høre det lykkedes for jer, det gir bare mere håb, til os andre <3

 13. Kære Joan. Jeg føler så meget med jer. Jeg har selv stået der hvor I står nu. Og jeres frustrationer er derfor smertelige velkendte.
  Det I gennemgår nu er det aller-aller hårdeste man kan blive udsat for. Og der findes ikke nogen garanti for at ens trængsler er det værd. For behandling er ikke nogen garanti.

  Jeg endte med ikke at kunne klare flere IVF forsøg (6 ialt) og vi besluttede os for en anden løsning. Fordi det var blevet for tungt. For meget skuffelse og for lidt håb.
  Men nogen gange så vil skæbnen selv bestemme. I ventetiden brugte vi Clear Blue Fertilitimonitor. Og så skete miraklet….3 måneder senere stod jeg med en positiv graviditetstest. Det som ingen læger kunne klare “fixede” vi lige selv. Noget som lægerne havde givet cirka 5 % chance….
  Vores datter er idag 3 1/2 år gammel og er så kirsebærret på toppen af vores livs lagkage.
  Men jeg glemmer ikke hvor hårdt det var INDEN. Og hvor ked af det jeg var. Så derfor rører din ærlige beretning mig meget.

  • Joan Divine

   Ja det er bare hårdt med alle de IVF behandlinger:( Vi har selv prøvet med æggeløsnings test, i mellem vores fertilitets behandlinger, men det har desværre ikke båret frugt endnu.
   Men hvor er jeg glad for at høre i fik en skøn datter <3

 14. Rie Angéle

  Hej Joan,
  I må ikke give op, den lykke der venter jer er det hele værd! Min mand og jeg gik igennem 3 1/2 år behandling, først med inseminering, derefter med reagensglas. Det lykkedes først i sidste forsøg, hvor de dyrkede æggende til blastosyster, men det virkede for os, og om en mdr. er lille Louis allerede 1 år!

  • Joan Divine

   Tak for dine skønne ord, dejligt i fik jeres drømme baby <3

 15. lizette

  Hej Joan og Michael. Det gør mig ondt at høre det er ligesom om at noget bliver taget fra en. Har også selv været igennem det at miste et lille barn. Men håber det bedste for jer. Hilsen lizette

 16. Junni

  Hej Joan ved hvad du går igennem er selv k fuld gang endnu med IVF behandling, vores første gang endte os med en graviditet alt gik godt lige til 15 uge åh gud det var det værste mareridt for os, så kender følelse med alle de op og ned ture det giver, det er endnu ikke lykkes os efter 5 gange men vi kæmper stadigvæk med at få vores ønske barn, håber os at det lykkes jer at blive beriget med et barn 🙂 ønsker jer alt det bedste 🙂

  • Joan Divine

   Åhh Junni. Jeg ønsker jer alt det bedste <3

 17. Henriette

  Bliver meget berørt af dit indlæg. Det kunne lige så godt have været mig selv som havde skrevet den! Føler SÅ meget med jer begge, men lov mig en tind, Pas rigtig godt på hinanden, det er så hårdt for forholdet. Det var lige ved at koste os ægteskabet, men vi er heldigvis stadig gift og nu med to små dejlige unger

  • Joan Divine

   Ja du har ret, det er hårdt for forholdet, det er så vigtig at få talt sammen hele tiden <3

 18. Pernillexenia

  Wow, du/i er virkelig fantastiske, at dele sådan en personlig beretning. Jeg er sikker på det nok skal lykkedes for jer EB dag. Jeg kan slet ikke forstille mig alt det i går igennem, jeg sender sig en kæmpe krammer.

  • Joan Divine

   Tak for de søde ord <3

 19. Pernillexenia

  Wow, det er virkelig fanay

 20. Pernille Agersted

  Føler med jer. Har selv været igennem både IVF og insemination (har PCO), og ved hvor hårdt det er. Både fysisk og psykisk. Hormonerne gjorde mig SÅ træt, og til sidst måtte min mand stikke mig fordi jeg ikke magtede det mere. Idag har jeg en dejlig dreng på 5 år, han kom naturligt. Fatter det stadig ikke – havde fået at vide jeg aldrig ville kunne få børn uden hjælp. Jeg vil ikke sige til jer at “det skal nok gå”, for det er en fortærsket kliché at høre på når man kæmper for at få børn, men jeg håber så inderligt for jer at at I en dag holder ønskebarnet i armene. Mange hilsener Pernille

  • Joan Divine

   Tak fordi du deler jeres historie, og dejligt, i fik jeres ønske barn <3

 21. Lisa

  Kære Joan
  En stor tak for at bringe fokus på dette tabu!
  Vi brugte tre års behandling før det lykkedes for os, desværre mistede vi i uge 8… heldigvis blev jeg gravid igen lige efter. Idag er vi forældre til en skøn pige på 4 1/2 år ❤
  Da vi så ønskede os et barn mere sagde alle, at anden gang ville det gå meget hurtigere … Men nej, endnu to års behandling som heldigvis resulterede i endnu en dejlig pige❤
  Og ja fertilitetsbehandling er enormt hårdt, tak for fokus og alt muligt Held og lykke til jer – jeg lover det ER alt sliddet værd ❤

  • Joan Divine

   ja det er hårdt at miste, men dejligt i nu har 2 dejlige børn <3

 22. Mette

  Som et lille input til citat til sidst, kan jeg også tilføje, at når det lykkes, så er det alle årene, bekymringerne og tårene værd. Så er det lige præcis det barn, man har ventet på.

  Her tog det 3 år (og mange behandlingsforsøg), før jeg blev gravid, og jeg kan huske, at jeg flere gange sagde til min mand, at hvis bare jeg vidste, at det nok skulle lykkes, så skulle jeg nok være tålmodige. Det værste er, at det ingen garanti er for, at alle de prøvelser resulterer i det, man ønsker aller mest. Men heldigvis lykkes det for langt de fleste.

  Vi har også fået virkelig mange kommentarer og spørgsmål undervejs i vores forløb, og jeg håber, at folk måske vil tænke sig lidt om, inden de spørger/kommenterer løs.

  Jeg håber, det snart lykkes for jer.

  • Joan Divine

   Ja det er vigtig man blive ved med at holde håbet oppe, selvom det er hårdt, jeg håber også det lykkes for os <3

 23. Louise

  Kære Joan. I er ikke alene om at kæmpe for at få et dejligt kærlighedsbarn <3 Men hvor er det stort af dig/jer af dele jeres historie og dermed fortælle andre i samme situation, at de ikke er alene! De kærligste tanker til dig og Michael! Jeg håber virkelig, at det lykkes for jer – snart!!

 24. Dorthe Christiansen

  Min kusine Lene Greve i Århus har rigtig gode resultater med at hjælpe barnløse

 25. Andrea

  Kender det alt for godt! Alle spørgsmålene og råd….”bare tænk på noget andet”, “spis ditten og datten” DET er frusterende! Og jeg håber af hele mit hjerte at I må få jeres ønske opfyldt! Så sejt at I fortæller om det! Husk at passe på hinanden og husk at det er helt ok at være ked af detvog synes det er uretfærdigt!! Mega krammer og alt det bedste herfra

  • Joan Divine

   Tak for de søde ord <3

 26. Charlotte

  Min kæreste og jeg var i fertilitetsbehandling i 3 år før jeg blev gravid i januar 2014. Jeg prøvede forskellige slags medicin og metoder – og mange forsøg. Til sidst fandt vi ud af, at jeg manglede d-vitamin. Da det kom op på normalt niveau, blev jeg gravid i forsøget derefter.

  Det var en meget hård periode og jeg tænkte tit på, om det lykkedes. Men det gjorde det heldigvis! 🙂
  Så giv ikke op

  • Joan Divine

   Dejligt at høre <3

 27. Heidi

  Hej Joan vi har selv været igennem disse behandlinger , vi har dog prøvet og miste to gange en gang meget tidlig i forløbet anden gang i uge ti , så vente vi et års tid inden vi startet op på behandling igen så kroppen kun får en pause/ ro og da vi gen optog behandlingen blev jeg gravid i første forsøg , og har i dag en sund og rask datter på snart 3 år , nu venter vi så endnu en baby til august lavet på samme måde , så mist ikke håbet , det skal nok komme det jeg sikker på

  • Joan Divine

   Åhh hvor skønt<3 Vi har også holdt en del pauser.. min krop skal altid lige tilbage til sig selv igen.

 28. Hej Joan!
  Jeg kan kun sige keep trying! Min mand og jeg hsr også være så grueligt meget igennem før vi kunne byde vores to prinsesser velkommen.
  Min mand og jeg begyndte baby-projektet i 1998, efter vi i 2 år havde prøvet “komando-sex” ved ægløsning! Vi kom i behandling og der skulle gå 8 år inden vores første datter blev født! Da hun var 6 mdr gik vi igang med nr. 2, og først 2 1/2 år senere meldte endnu en datter sin ankomst! Det var en meget hård tid vi var igennem, det har styrket vores kærlighed til hinanden, og det var det hele værd, altså til sidst

  • Joan Divine

   Dejlig at høre det hele lykkes for jer <3 Jeg håber vi er lige så heldig en dag

Seneste plus indlæg
 
Billede fra fotoshoot til Tv3 igår > 
Luk
Næste indlæg
Så er jeg lige blevet færdig med at vælge billeder ud fra igår, billederne skal bruges til et nyt pr
Se næste indlæg >
Til forside