Fertilitet og for lavt Stofskifte?

Skønne Julie fra Paradise hotel

Som fotograf, er jeg tit på en del opgaver, men der er også en del, som jeg selv vælger, og det er tit de mest spændene. Jeg brænder meget for model fotografering, nok fordi jeg selv kan forholde mig til det, da’ det er det jeg selv har lavet i mange år. Når jeg så finder en pige som jeg syntes rigtig godt om (det handler meget om personlighed for mig) så vil jeg meget gerne hjælpe hende, men at opnå deres drømme i model verden, da’ desværre er for lidt magaziner osv i lille Danmark. Julie havde jeg skrevet med, før jeg viste hun skulle være med i Paradise hotel, jeg mødte hende til Årets side 9 pige, og syntes bare hun så så skøn ud. Så ville gerne lave billeder med hende. Vi var begge enige om at vi ville prøve at få en forside, udenfor Danmark. Og jeg syntes hendes look passede perfekt, til de magaziner jeg levere til i USA.

Og man kan sige de er meget vilde med hende;) Jeg er ved at planlægge et nyt shoot med Julie, dog ikke i Danmark:)

Her kan i se hvad vi fik ud af vores shoot sidst:

Håret er stylet af Mig;)

Det blev til en forside i Modelsmania magazine

Julie paradise hotel

En billede serie i RHK Magazine

Julie1

Og så fik vi vores serie i Se&Hør vi må jo ikke glemme Danmark;)

Se&Hør

Følg Julie’s blog her: Julie Carole

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fertilitet og for lavt Stofskifte?