Fryseæg for første gang idag :)

Spanien i morgen <3

Jer som følger med på bloggen, ved at jeg sidste år, var med min dejlige kæreste på fitness camp i Spanien, i år gør vi næsten det samme, denne gang er skønne Morten og Patricia (begge fra vild med dans) også med, så det bliver en ren danse ferie, for dem som har købt billet 😉 i kan se mere om campen her: Marbellafitnesscamp

Jeg glæder mig til at komme afsted, og bare slappe af.. (godt det ikke er mig som skal undervise:)) Jeg er jo stadig på hormoner og det skal jeg bliver ved med til den 6/6 hvor jeg skal ha’ taget blodprøve, og går det som det skal og vi er blevet gravide, skal jeg forsætte til uge 10.. puha føler allerede jeg har taget 3-4 kg på, af de hormoner.. jeg går pt ikke på vægten, det er sq for farligt lige nu. Hele næste uge holder jeg også pause fra hård træning, men skal bestemt lave lidt, tænker man må kunne låne nogle cykler, så vi kan komme ud og cykle nogle ture, det gjorde vi os i Miami, super hyggeligt:) Jeg glæder mig allermest til at holde ferie med Michael <3

Cykel

 

2 kommentarer

 • Anne

  Har du prøvet med akupunktur ..Jeg har en pige på 5 år og da vi ville ha en lillesøster tabte jeg 2 gange før 3 gang og 10 gange akupunktur plus kostomlægning ☺☺Værd at prøve og kan godt forstå du er ked af du ikke bliver gravid..og som tusinde sikkert har sagt så kan man ha for meget fokus på det…så prøv akupunktur det hjælper

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Nej har ikke prøvet det før, men tænker det skal være nu. Tak for råd <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fryseæg for første gang idag :)