Hygge i Norge.

Spøger det i mit hus?????

Igår skete der noget vildt mærkeligt, det løber helt koldt ned af ryggen på mig. Angel havde været underlig hele dagen, og ville kun sidde helt tæt på mig og bare kigge på mig.. Jeg tænkte hvad pokker er der galt med hende idag. Muligvis skulle jeg finde ud af det lidt senere…

Jeg havde sat vasketøj over først på dagen, vores vaskerum er i underetagen hvor mit fotostudie og beauty salon også er, så er normalt ikke bange for at gå derned;) Men da’ jeg senere på dagen skulle ned og hænge vasketøjet op, vælger jeg ikke at tænde lyset, da’ jeg sagtes kan se det jeg skal lave, da’ der er lys fra vaskerummet… Da jeg står og hænger tøjet op.. Tænder lyset!!! Jeg siger med det samme Thomas?? (Michael’s lillebror, som bor i et værelse her i underetagen hos os) Jeg troede det var ham som var kommet hjem.. Ikke noget svar.. jeg skynder mig at gå overpå, Angel står og venter for enden af trappen og ser mærkelig ud, jeg tar hende op, og går lidt rundt i huset, for at se om der var kommet nogle hjem.. men nope det er bare Angel og jeg.. Jeg går ned igen, og ville hænge det sidste op, tror i så ikke lyset slukker!!! Omg.. jeg skynder mig at blive færdig.. Kigger bag alle døre i alle skabe osv.. Men stadig kun Angel og jeg, og nej Angel kan ikke tænde og slukke lyset, hun er dog super klog, men stadig kun en lille Chihuahua;) Idag er der ikke sket noget endnu, nået desværre ikke at spørge Thomas, før han kørte på arbejde, om han havde besøg af vores lille ven i nat;) Og jeg selv, ja jeg har ikke været dernede idag endnu, venter lige lidt;)

Skal nok holde jer opdateret, hvis der sker mere;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hygge i Norge.