Træning og fertilitetsbehandling

Stop med at følge blogs om graviditet

Ja det er faktisk en note mest til mig selv, men også til jer som står i samme situation som os. Nemlig ufrivillige barnløse.. Man bliver nød til at spørge sig selv om man får det godt af og læse om andres lykke? eller om man får ondt i maven?. Hvis du ikke kender dem privat, ser jeg ingen grund til man få det dårligere hver gang man læser de er blevet gravide igen og igen.. Jeg er selv begyndt at slette en del af dem på Instagram, læser heller ikke blogs om dem. Kan være, når og hvis vi selv bliver gravide jeg vil følge dem igen.. men ikke lige nu, det er simpelhen for hård og jeg får ikke noget ud af det.

Jeg kan sagtens læse om andre i samme situation som os, som ikke er blevet gravide endnu, som også har prøvet masser af gange, men så snart det lykkes for dem, ja så læser jeg altså ikke med mere.. ikke fordi jeg ikke er glad på deres vegne, men fordi jeg får det rigtig dårligt over det ikke er os der kan komme med sådan en lykkelig udmelding.

Jeg håber denne blog en dag, bliver en lidt mere lykkelig blog og jeg kan dele en fantastisk nyhed med jer, selvom jeg nok mister nogle følger;) det vil jeg kunne forstå 100 %

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning og fertilitetsbehandling