Fin lille artikel i Her&Nu

Svar på blodprøven

Søde og meget tålmodige læser tak for alle jeres beskeder igår på både facebook og Instagram.

Jeg havde jo lovet og holder jer opdateret her på bloggen, om hele vores forløb og om vi i vores 13 fertilitets forsøg var blevet gravide, og det er ikke fordi jeg ikke ville skrive igår, men mit nye blog univers var først klar idag.. Så velkommen til alle jer der læser med og de nye læser.

Desværre var 13 gang heller ikke lykkens gang for os, prøven var desværre negativ:( Det er simpelhen den værste besked at få, jeg jo var næsten 100 % sikker på den var der den her gang, syntes næsten vi havde gjort alt og Trianglen havde sat mig på et masse medicin vi ikke har prøvet før..

Men nej så får man sådan en besked, det er næsten ikke til at bære, man skal hele tiden prøve på at hive sig selv op og tænke.. næste gang så er den der, men hvor mange gange kan man blive ved med at tænke det? Jeg var så glad for min svigermor var her, da’ jeg fik beskeden igår da’ vi jo har et Tv hold med under vores forløb, Michael kunne jo desværre ikke være her, da’ han er på arbejde i Spanien, men puha det var svært at undvære ham igår.

Livet er fanme noget mærkeligt noget, tænk at det mest naturlige i verden er og blive gravid og det kan bare ikke rigtig lade sig gøre.. Åh hvor ville jeg ønske jeg snart kunne fortælle hele verden at nu er det lykkes for os..

Vi har stadig 2 gange tilbage inde på Trianglen som helt sikkert skal bruges lige hvornår er svært at sige..

Jeg vil bruge lidt af min ferie i næste uge på at rejser ned til Michael, vi skal bare bruge tid på hinanden, for hvis man skal holde til det er fertilitets forløb er det vigtig at kærligheden er der, for slider en op og man føler lidt ens liv kører i ring..

Til alle jer som kommer med spørgsmål ang adoption og hvad vi har prøvet af behandlinger, i må meget gerne læse mine tidligere indlæg først.

1000 tak fordi i læser med <3

 

16 kommentarer

 • Iben

  😔
  Øv! Du kender mig ikke og alligevel er jeg her i den viatuelle verden og holder øje med om behandlinger virker for jer. Jeg har ikke selv prøvet fertilitetsbehandlinger men jeg føler med dig og ønsker sådan din drøm om at blive mor går i opfyldelse. Hvis bare jeg kunne komme med et råd du ikke kendte i forvejen eller en opmuntring der kunne vende humøret på en dårlig dag. Jeg ved ikke hvad det skulle være 🙁 men jeg har bare sådan lyst til at sige at selv om i kæmper alene har i en masse med jer, som står og hepper på det store mirakel skal komme. Selv det bedste team spiller kampen alene, men alle gør det lidt mere med et smil, når man ved der er tilskuere med klaphatte og horn og hepper på en positiv test (har set for meget VM..)
  Jeg er i hvert fald en af dem der indeni krydser fingere og sender dig de bedste tanker og håb for fremtiden. Jeg ønsker den bliver fuld af små arvinger – kæmp videre og tak fordi jeg må følge med her på sidelinjen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Tak for din søde besked, dejligt du følger med <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Debbie

  Hvor gør det mig ondt at i skal igennem alt det her og det bare ikke vil lykkedes. Jeg har selv været møllen og ved hvor alt overskyggende en sorg det er ikke at kunne få børn. Jeg er nu gravid efter mange mange behandlinger, så selvfølgelig lykkedes det også for jer <3 Hepper!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg håber det lykkedes for jer på den ene eller anden måde.
  Hvordan kan det være du får taget blodprøve?jeg har altid bare taget en almindelig hjemme graviditetsprøve, på en dag som klinikken har bestemt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Med en blodprøve kan man 100% se det med det samme. Hvor en hjemmeprøve er ikke helt tydelig så tidligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  vil blot lige sende et knus og sige hæng i, det skal nok lykkedes, når man mindst venter det… jeg kender ikke til jeres forløb, men I skal vide jeg har været igennem det samme og sjovt nok også på Trianglen. Jeg har været igennem 12 forløb og har idag 3-årige tvillinger. Jeg ved hvordan I har det og hvor hårdt det er både for parforhold, venskaber og ikke mindst for en egen sjæl. Det der virkede for mig var at lytte til min egen mavefornemmelse. Jeg havde været igennem de forsøg hvor man får allermest hjælp og flere gange fået lagt 5 dage gamle befrugtede æg op, hvor jeg fik besked på der var 70% sikkerhed for at det blev til noget. Det gjorde det aldrig…. så bad jeg om at vi prøvede med alm. inseminering, samtidig med at vi havde gang i et byggeprojekt. Jeg tror at det at midt fokus for en gang skyld var lidt et andet sted, samt bare det “at prøve noget andet” gjorde det for os. Hepper på jer og håber snart det bliver jeres tur <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Sikke et forløb, men hvor er heldige det lykkes for jer.
   Vi har pt været igennem 13 forsøg. Jeg har tidligere skrevet om vores forløb. Vi har prøvet alt..
   Så nu er det bare op til skæbnen om det lykkes for os, vi har 2 forsøg mere på Trianglen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ønsker så inderligt for jer at det snart lykkes ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente Egaa

  Åh hvor jeg føler med jer. Vil stadig ønske jer al mulig held og lykke♥️♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anni Jensen

  Årh det gør mig ondt at det ikke lykkedes denne gang ønsker dig og Michael alt det bedste og krydser fingre for at det lykkedes næste gang

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zitta

  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Margit Petersen

  Åh hvor er jeg ked af det på jeres vegne. Håber det snart lykkes for jer

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fin lille artikel i Her&Nu