Nyt hår Balayage

Syg uden at være syg

Jeg har de sidste små 14 dage, haft det rigtig øv, jeg har haft smerter i mine led, mest i nakken, kvalme og svedeture og jeg har bare været så træt at jeg bare havde lyst til at sove, eller bare være i et mørkt rum.. Hvis folk ikke ved det, ville de ikke kunne se det på mig, jeg er fantastisk til at skjule, hvis der er noget galt med mig, vil ikke ha’ medlidenhed. og vil gerne kunne klare hele verden.

Jeg var ved min læge idag, og som jeg lidt havde forventet, sagde han at jeg ikke virkede syg, men mine symptomer virkede på ham som stress.. Stress tænker jeg.. det har jeg ikke, for det har jeg jo altid bestemt mig for, at det skulle jeg ikke ha’.. Da’ han så spurgte om jeg var deprimeret, sagde jeg ja kun pga projekt baby, som ikke vil lykkes.. Han sagde at vi skulle se tiden lidt an, om jeg ikke fik det bedre, ellers skulle jeg komme igen.. Hmm så sidder jeg her, uden svar på noget som helst.. Jeg føler mig syg uden at være syg åbenbart.. Mit liv min krop min hjerne spiller mig et pus, jeg kan ikke rigtig finde hovede og hale i noget som helst..

Jeg ved ikke om jeg kan overskue at gå igang med endnu et projekt baby, jeg ved ikke om jeg skal starte på frisør uddannelsen igen, har på det sidste tænkt på at gøre den færdig.. Lige nu ved jeg bare jeg ikke har energi til det, heller ikke til bare at tænke på det..

Men på den anden side, er der jo aldrig noget som er kommet let til mig, jeg har lige siden skolen altid skulle kæmpe, bare for at komme igennem. Mine lærer syntes nu heller ikke jeg var så fantastisk, min matematik lærer kalde mig en dag for tude marie, fordi jeg som altid ikke kunne svare på det, jeg blev spurgt om, og måtte fælde en tåre.. Jeg blev sent til ekstra undervisning, så føler man sig bare ved siden af de andre i klassen.. Jeg har altid vist jeg ikke var helt god nok i skolen, derfor valgte jeg heller ikke at forsætte efter 9 klasse.  Når man ikke er en af de bedste i klassen, bliver man heller ikke den populære pige, så jeg holdt mig meget for mig selv, havde et par veninder, men min bedste veninde gik i en klasse under mig, hende har jeg stadig idag, hun betyder meget for mig. Vi startet sammen i model og strip verden. Da’ jeg fik at vide, at jeg kunne leve af og lave show og model arbejde i starten tænkte jeg, mig?? for har nu aldrig syntes jeg var pæn eller god nok til det.   Mit tilbage vende problem..

Nå men for at vende tilbage, til det med at skulle kæmpe, så overrasker det mig ikke rigtig at jeg ikke bare bliver gravid, sådan bum.. Jeg er ikke vokset op, men at få alt foræret, men at man skal kæmpe for at få noget til at lykkes her i livet.

Men lige nu, skal jeg lige forholde mig til hvordan jeg får det bedre.. Men kan jo også tænke sig selv syg, og den vej vil jeg ikke ned ad..

Jeg rejser til Cypern i 11 dage på Fredag, sammen med min nevø, håber det hjælper mig lidt med at få samlet mine tanker, og komme tilbage på rette spor igen <3

Drøm

6 kommentarer

 • Louise

  Kære Joan.
  Vil starte med sige, det helt okay og forståeligt det du/i går igennem nu.. Man er ikke ens på nogen punkter.. Og vi regner alle forskelliget. Du skal følge dit hjerte og mærke efter hvad er bedst for dig/jer i here kamp om
  Det største ønske.. Jeg står selv her med baby protjek på 4 år. Vært i behandling i knap 3 år.- har 16 forsøg bag mig. 7 iui,7 icsi, 2 fryseforsøg . Går på Trianglen, og har brugt ca 70.000kr allerede..
  Problemer er mine æg stopper med dele sig efter befigtning. Så har tit ik fået æg op, eller fået dårlig æg op.. her om 2 uger ca skal vi lægge 36.000kr igen til vores første forøg med doneræg!!! Er selv meget spændt og sammentid også skrækslagne og angst omkring det .. Vil det lykkes, hvordan vil vi få det med det ik er mine æg …
  Skal vi uenig læg 36.000kr kr igen om nogen måneder hvis ik jeg bliver gravid a doneræg.

  Jeg er selv rigtig tit nede psysisk og tackler det på
  Min måde.. Mennopgiver aldrig kampen om vores ønske barn, for mor skal jeg blive og være .. Jeg glad for jeg stadig kæmper, og ønsket holder mig oppe og i live .. Men hver gang jeg har afsluttet et forsøg der ende negativ, har jeg vært psysisk nede i flere uger/ måneder indtil vinkun startende forsøg igen… Jeg ønsker dig held og lykke og vi sammen opnår vores største drøm❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Mette, fin historie men fordi det er lykkedes for jer, er det jo ikke ensbetydende med at det kan ske for alle, måske Joan skal til at overveje andre alternativer. DBh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Kære Joan

  Jeg er ked af at høre, at du har det svært. Jeg forstår det dog godt – har selv været i samme situation for 4 år siden. Jeg vil fortælle dig min historie, for jeg håber virkelig ikke, at du er ved at miste håbet om at blive mor.

  Jeg blev i 2012 gravid ved insemination ved første forsøg- aborterede derhjemme i 3. måned og fik en depression herefter grundet den knuste drøm, oplevelsen og behandlingen efterfølgende i sundhedsvæsenet.

  Jeg fortsatte dog i fertilitetsbehandling, men der skulle gå 1 1/2 år, før det lykkedes at blive gravid igen. Jeg fødte i 2014 en velskabt og smuk datter.

  I december 2015 påbegyndte vi igen kampen på at blive forældre. Efter 1/2 års behandling med op-og nedture er jeg igen gravid og har termin i februar 2017.

  Jeg ved, hvor hårdt det er at være i et fertilitetsforløb – at der er op-og nedture, og hvor svært det er at bevare håbet, når alt virker uoverskueligt. Kæmp videre når du har overskuddet og mist ikke håbet.

  Jeg synes, du er mega sej at være så åben omkring jeres situation. Ingen i vores omgangskreds/familie ved, hvad vi har gennemgået for at blive forældre. Det har vi ikke haft overskud til at dele med dem. Jeg tager derfor hatten af for dig og Michael – også fordi I er “offentlige” personer, som mange ved, hvem er.

  Jeg ønsker dig/jer det aller bedste og håber at drømmen om at blive forældre vil lykkes for jer en skønne dag. Pludselig vender tingene, når man mindst venter det…

  Knus & tanker fra
  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Tak fordi du deler din historie, er glad for det lykkedes så hurtig for dig. Ville ønske det samme skete for os. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Hej Joan, du kender ikke mig men jeg hører lidt om dig igennem din mor og læser lidt her på bloggen. Jeg er gift med Jonas som er en rigtig god ven og eks af din søster Josefine.

  Jeg vil blot fortælle dig at jeg syntes du er så sej med alt det du gennemgår. Utroligt hvad du som menneske formår i den voldsomt pressede situation som det jo er at være i gennem dette forløb.

  Vi er selv så småt på vej i fertilitetsbehandling, vi startede for 5 år siden hvor jeg røg ned med et brag i en kæmpe depression og efterfølgende stress,

  Jeg håber for dig at en ferie kan være med til gi dig nyt overskud og lykke i dit liv. God ferie

  Hilsen Tine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Hej Tine. Tak for de søde ord, ja det er hårdt, og der er ikke så mange der forstår det, før de selv har prøvet det, ønsker dig og Jonas alt mulig held og lykke <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt hår Balayage