Blodprøven og svar.

Til middag hos…

For et par uger siden, blev jeg kontaktet, for at høre om jeg kunne tænke mig at være med i Tv3 programmet, Til middag hos.. Min første tanke var, tænk engang at de syntes jeg er så interessant, at de mener jeg kan bidrage, noget godt til programmet, det er jeg da’ taknemmelig over:) Jeg takkede dog pænt nej tak, da’ jeg ikke lige føler jeg har overskud til det lige nu, for et par uger siden, var vi jo igang med projekt baby, og det var ligesom det eneste jeg havde i hovedet. Og så rejser vi jo også til Miami, og det falder lige sammen med de dage det skulle optages. Jeg har altid lært, at man skal gå efter sin mavefornemmelse, og hvis man er i tvivl, så skal man ikke. Lige nu passede, det bare ikke lige ind. Så må vi se hvad der sker ud i fremtiden, af spændene ting. <3

TV3_logo_940x528

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blodprøven og svar.