Bivirkninger fra medicinen

Træning og fertilitetsbehandling

Siden December har været super sej til at være nede i træningscenteret, har kun haft 6-7 fri dage, er jo så heldig og ha’ min egen nevø som personlig træner, jeg kunne se på min krop den var ved at være i fantastisk form:)

Men i den sidste tid af fertilitetsbehandling er det blevet en del svære at træne, da’ ens mave føles som en ballon.. og den er super øm, af alle de stik.. Så det må blive til masser af gå ture i stedet for.. Men jeg savner at træne med vægte, for det er der jeg kan se en stor forandring, det er næsten det samme hver gang, jeg er ved at komme i form og så er der 2-3 ugers pause, og jeg føler tit det er lige som om jeg skal starte forfra.

Men jeg bytter gerne hård træning ud for en baby, men glæder mig til jeg er færdig med alle de sprøjter, så jeg kan komme igang igen.

Er der andre af jer der oplever samme problem under behandling? eller er det bare mig der føler og ligner en som er gravid i 7 måned pga de sprøjter?

 

2 kommentarer

  • Louise holm

    Du er ikke den eneste ❤️ Under mit fertilitetsforløb med mine twins skulle jeg også stikke mig, følte jeg lignede en gravid. Det skal lige siges at jeg faktisk blev overstimuleret så min mave var kæmpe og rund !!!😫

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • anni

    Håber og ønsker at det lykkedes for jeg denne gang sender mange kærlige tanker

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bivirkninger fra medicinen