Derfor har der været stille på bloggen.

Trianglen

Søde Læser.

Mange af jer vil gerne vide hvordan det går ang Fertilitets behandling, i er simpelhen så søde, så jeg vil lige opdater jer lidt.

Til at starte med, så er vi stoppede med at kalde det projekt baby, da’ det ligesom har en negativ klang, og lyder som noget der aldrig helt sker.

Den hurtige læser vil vide at vi har ikke været i behandling siden November hvilket har været skøn, for min krop, den har nu i 6 måneder været helt fri for hormoner, men kan nu også konstatere at jeg ikke er blevet naturlig gravid i mellemtiden.. øv øv man går vel altid med en lille drøm om at du muligvis kunne ske..

Jeg har længe gået med den tanke om, at vores sidste forsøg skulle forgå i privat klinik, og jeg har fået så mange positive henvendelser ang Trianglen, at jeg havde tænkt jeg må altså prøve dem, før vi takker af ang behandlinger, ellers vil jeg hele tiden tænke over det, hvad nu hvis det nu kunne lykkes derinde.

Vi har valgt efter en samtale med dem og give det et forsøg (eller 3) men køber jo 1 eller 3 behandlinger derinde. I morgen er så dagen, hvor vi starter op på vores sidste rejse og forhåbenligt kommer der en baby ud af det <3

Håber min Far er med til at puste lidt engle støv ned på os <3

4 kommentarer

 • Sara

  I ønskes alt det bedste- jeg sender Jer gode tanker❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Bech

  Held og lykke tænker på jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Soele

  Held og lykke til Jer begge krydser alt hvad krydses kan og sender positive tanker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benjamin

  Ønsker Jer alt det bedste og krydser fingre for, at både din far og Jeres valg om det private samlet set giver det sidste. Glæder mig til at høre gode nyheder! Varme tanker til Jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor har der været stille på bloggen.