Vinder af Årets Se&Hør mand

Ufrivillig Far?

Igår så jeg første afsnit af dr2 programmet “ufrivillig far” jeg syntes det er meget vigtig emne, og noget vi virkelig burde tage op til debat. Min mening er både før jeg jeg havde set programmet og efter, at alle burde ha’ et valg, det er ikke okay, at påtvinge nogen af blive Far, hvis de ikke har lyst til det, men hvordan gør vi så noget ved det?? det er jo så det vi skal finde ud af, er det Juridisk abort? det virkelig et ømt punkt:/

I programmet igår følger vi 3 mænd, som ufrivilligt er blevet Far, de ville alle sammen havde valgt det fra, hvis de havde muligheden for det, da’ de kun havde været sammen med kvinderne en gang. Jeg syntes kvinder har lige så stort et ansvar, ta’ feks et one night stand, det er ikke kun mandens skyld du er blevet gravid, hvis du ikke tager p-piller eller anden form for prævention, og du så ikke sikre dig, at i skal bruge kondom.. Dvs du/i tager chancen og gambler, for ikke at tale om sygedomme.. lad os så antage du bliver gravid, fortæller det til dit one night stand, som ikke har lyst til at blive “ufrivillig far” Men du tager et valg, du vil beholde det, lige meget hvad han siger.. Det er ikke okay, i var 2 om at bestemmer i ikke bruge prævention, så skal i vel også være to, til at vælge om i vil beholde barnet?? Ved at alle ikke er enige, men det her er min mening, jeg syntes bare alle burde ha’ et valgt.

stop

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinder af Årets Se&Hør mand