Lækker behandling

Vild med dans og min Kjole til i morgen:)

Idag har jeg brugt dagen, super fornuftigt;) Jeg har været inde ved søde Charlotte som har butikken After the Robes Jeg har før haft en af hendes smukke kjoler på, jeg er helt vild med stilen, og det at hun ikke har så mange hjemme af same slags, så du møder ikke lige en i den samme kjole til en fest, hvilket vi piger ikke er så vilde med, når det sker;) Der er kjoler til alle former for arrangementer, så det er bare og hoppe et smut forbi, eller bestille på hjemmesiden. http://aftertherobes.dk

Og i morgen står den jo på Vild med dans finale, så måtte jo heller finde noget lækkert, mit valg sammen med Charlotte blev denne korte sorte Bandage dress, jeg er vild med bandage kjoler, da’ de sidder helt tæt ind til kroppen, og holder ligesom det hele på plads, så ingen deller her;)

Kjole1

Nu glæder vi os bare til i morgen i Horsens, og se hvad finalisterne har fundet på i deres freestyle, nå ja så skal min skønne kæreste og Karen Mukupa jo også svinge lårbasserne lidt, havde jo nok ikke taget turen derover, hvis det ikke var fordi de også skulle danse, så det skal nok blive hyggeligt;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker behandling