Champagne Fødselsdags Brunch og Middag

Voksenmobning

Når man ser overskriften at Umut trækker sig fra Vild med dans pga voksenmobning, stopper man lige op og tænker WHAT!! men prøv lige at høre ordene, er det ikke forfærdeligt at voksende mennesker opføre sig sådan?? hvordan pokker er det man skal lære børn at det ikke er okay at mobbe, når de kan læse på nettet hvordan voksende opføre sig?? Jeg er faktisk i chok.. Jeg har læst med de sidste mange uger inde på Vild med dans facebook side, det er virkelig skræmmende hvordan der bliver skrevet, og det er ikke kun om Umut, dog får han de fleste slag.. og det er jo ikke det eneste sted det sker, nogle af de profiler jeg følger på Instagram taler tit i deres story om hvordan andre mener de skal skal gøre eller opføre sig, om de ikke er for tynde for tykke, de spiser ikke det rigtige mad, de passer ikke ordentlig på deres børn osv… jeg kunne blive ved.. Kunne vi for pokker da’ ikke blive enige om at passe vores egen butik.. Husk nu på der sidder altså rigtige mennesker med følelser, og læser hvad i skriver om dem.. Vi burde i stedet for støtte hinanden, klappe hinanden på skulderne og i stedet for sige fuck (undskyld mit fransk) hvor er du bare sej du tør stille dig frem, og prøve andre ting..

Jeg har selv prøvet både at blive mobbet i skolen og i min tid som nøgen model, er der blevet skrevet mange grimme ting, om man er ung eller ældre gør ord stadig ondt også selvom de er på skrift..

Jeg tar’ hatten af for Umut at han deler (på facebook) både navn og billede på dem som sviner ham til, det syntes jeg faktisk er okay, det burde vi gøre.. Ellers ved jeg snart ikke hvordan vi skal få stoppede det sociale medier mobning som kun bliver værre og værre!!

 

2 kommentarer

  • Lotte

    Det er virkelig godt skrevet❤ jeg syntes simpelthen at det er utroligt hvad folk kan finde på at skriv, bare for de de sidder bag en skærm😔 jeg syntes at det er så synd for Ümit det der er sket❤

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Yvonne Divine Søndergaard

    Så sandt, godt sagt min skat❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Champagne Fødselsdags Brunch og Middag