Nimue produkter der virker

Vores fertilitetsbehandling fra start til slut?

De sidste par dage har jeg brugt lidt tid på at kigge det hele igennem, og skrive alt det ned vi været igennem, hele vores fertilitets rejse.. fra starten 2013 til nu.. Som den kloge læser af bloggen, ved jo godt at vi ingen baby har, så vi har simpelhen ikke haft nogle succes oplevelse med fertilitetsbehandling..

Grunden til jeg skriver fra start til slut er jo fordi vi simpelhen er derude nu, hvor vi simpelhen ikke ved hvad der skal til ud over alt det vi har prøvet, vi føler os simpelhen hjælpeløse og kampen er ved at løbe ud..

En sød læser som selv har været igennem en del forløb, spurgte mig hvordan vi kan blive ved med at holde liv i forholdet, når man gang på gang er udsat for nederlag. Til det må jeg være ærlig over for jer det kan vi næsten heller ikke mere, det sidste årstid har nok være alt alt for hårdt, vi har haft samtalen mange gange om hvornår er nok nok, og kan vi holde til mere som par? Det hele har jo været en kamp lige siden starten af vores forhold, og så når man ikke kan “få” det man ønsker sig allermest her i livet, hvordan får man så alt andet til at fungere??  Derfor også overskriften..

I spørger tit hvor meget vi har prøvet, da’ der er kommet nye følger af bloggen til som ikke har været med fra starten. Til jer som ikke har prøvet hormoner og fertilitetsbehandling, får nok lidt svært ved at forstå det, men jeg prøver at skrive det så godt jeg kan, så alle kan følge med.

Fertilitets rejsen:

Herlev fertilitetsafdeling:

2013 – 1 forsøg – 4 æg – ivf behandling  – 1 til oplægning – gravid – ingen hjertelyd ved anden scanning i uge 11 – derfor abort.

2013 – 2 forsøg – 6 æg – icsi behandling – aflyst pga æggene var ikke modnet ordenligt.

2014 – 3 forsøg – 5 æg – icsi behandling – 2 æg delt rigtigt – 1 til oplægning 1 til fryseæg – Negativ graviditetstest

2014 – 4 forsøg – 1 fryseæg – aflyst pga ægget ikke klaret optørning.

2015 – 5 forsøg – 10 æg – icsi behandling – 3 æg delt rigtigt – 1 til oplægning 2 til fryseæg – Negativ graviditetstest.

2015 – 6 forsøg – 2 fryseæg – negativ graviditetstest.

2016 – 7 forsøg – 4 æg – icsi behandling – 2 delt rigtigt – 1 til oplægning – 1 til fryseæg – Negativ graviditetstest.

2016 – 8 forsøg – 1 fryseæg – gravid – nedadgående HCG i uge 6 – mistede igen.

2016 – 9 forsøg – 4 æg – icsi behandling – 1 delt rigtigt – Negativ graviditetstest.

Hillerød ved Henrik svensved.

Nedregulert i 5 måneder, hvorefter de ville prøve IUI

2017 – 10 forsøg – IUI (insemination) – Negativ

2017 – 11 forsøg – IUI – aflyst pga nedsat sædprøve.

Trianglen

2018 – 12 forsøg – icsi behandling – 4 æg – 1 delt rigtigt – Negativ graviditetstest.

2019 – 13 forsøg – icsi behandling – 6 æg – aflyst – pga dårlig æg deling.

Info:

Behandlingen med IVF såvel som ICSI består af en række trin:
 • Hormonbehandling af kvinden. …
 • Udtagning af æg. …
 • Aflevering af sæd. …
 • Befrugtning af æg i laboratoriet. …
 • Dyrkning af æg. …
 • Oplægning af æg. …
 • Efterbehandling med hormoner.
 • ICSI benyttes i disse tilfælde:

 • Når mandens sædkvalitet er meget dårlig – det vil sige meget få levende sædceller, og at mandens sæd ikke selv kan befrugte et æg

UIU er Insemination

Og bare lige til info er vi altså ikke gået fra hinanden, vi kæmper sammen <3

I er velkommen til at skrive spørgsmål, hvis der er noget i ikke forstår <3

Følg gerne min instagram

 

40 kommentarer

 • Lise

  Hej Joan
  Det gør mig så ondt, at hører jeres historie. Jeg håber at i kan være hinandens klipper, i sådan en tid
  Med fare for at ribbe op i nogle væmmelige ar, må jeg så fortælle en historie, om en 10 år lang kamp, der lykkedes tilsidst.
  Min veninde og hendes mand kæmpede i 8 år, hvor de tilsidst fandt ud af, at hendes æg ikke ville kunne virker. De prøvede en ægdonor, hvor dagen inden de skulle tages ud, var det for sent.. de havde faktisk også opgivet.. Men prøvede en ny ægdonor (mig). Og lykken tilsmilede dem med en lille pige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hej Joan. Jeg er ked af at læse om jeres situation 🙁 Det er sgu bare pisse hårdt og svært at acceptere, at man ikke kan lykkes/få det man ønsker så højt.
  Jeg har selv været igennem IVF, så jeg ved at det er hårdt!
  Jeg har læst din fertilitets forløb igennem men du skriver ikke om I har prøvet at skifte medicin? Det har i sikkert… det var bare en tanke der studsede mig. Jeg blev selv stimuleret med Gonal-f de første gange. Og det kom der aldrig noget ud af. Prøvede derefter et forsøg med menopur i stedet. Det resulterede i min søn plus 4 fryseæg. Et af de 4 fryseæg har jeg termin med om lidt. Så jeg tror på, at det er medicin skift der har gjort forskellen for mig.
  Uanset hvad i beslutter fremover, så håber jeg i finder ro og lykke med jeres beslutning. Nogle beslutninger er jo desværre ikke ligetil og nogle er heller ikke altid 100% selvbestemt. Men jeg håber i to holder sammen og finder lykken – med eller uden børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Hej Anja. Tak for din kommentar:)
   Ja vi har prøvet alt medicin, både Gonal-f og Menopur, og her sidste gang et helt andet mærke husker ikke navnet på det.. Så ja som jeg skrev alt er prøvet. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Kære Joan og Michael ❤️
  Jeg er tabt for ord og ved ikke hvor jeg skal starte eller slutte. Hvor er det dybt uretfærdigt, at et så skønt par som jer, med så stor en kærlighed til hinanden ikke skal ha’ lov at opleve det allerbedste i verden – at blive forældre. Min kæreste og jeg er selv ufrivillig barnløse på 2. år og er selv i gang med behandling. Jeg tager virkelig hatten af for det I har gennemgået! Jeg håber af hele mit hjerte, at der en dag vil plante sig en lille spire i din mave, mens i mindst venter det ❤️ Ønsker jer det aller aller bedste, og sender jer mine varmeste tanker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Joan
  Jeg håber sådan for Jer at I snart bliver forældre🙏.
  Du skriver ikke noget om forsøg med donoræg eller donorsæd. Er det med I jeres overvejelser? Jeg kender flere hvor det er lykkedes i udlandet med donoræg eller donorsæd og også begge dele.
  Held og lykke til jer <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Når der er frit sygehusvalg kunne overvejelser omk. fertilitetsklinikken i Skive måske være en mulighed? Kender til flere der har prøvet i årevise andre steder, og efter et forsøg i Skive har der været graviditet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Skive er ikke en privat klinik, vi har være i det offenlige og har ikke flere “gratis” forsøg.
   Men tak for tanken <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Kom forbi din blog. Er selv i behandling. Er dog den der er “skyld” i at vi ikke kan få børn uden hjælp. Vi er på 2 år med at prøve. Jeg er kun 27 men har pco og andre ting. Er dog sund og rask ellers tynd og alt det man skal være. Synes det sværeste er at folk bare tror det lykkes hvis man slapper af, og bare er sund, for det er jo meget mere end det der skal til, som du selv skriver, så lykkes det med æggene ikke altid osv. Men det der holder mig oppe er at jeg har en dejlig mand der er okay med hvis det ikke lykkes og at vores liv stadig går videre dog med en lille sorg et eller andet sted. Men nøj jeg har respekt for dig. Håber virkeligg det lykkes. Det fortjener du. Man er sårbar. Men husk du er så meget mere end det her. God aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Tak for din søde besked, håber bestemt også det lykkes for jer <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Shit et forløb – sender alle de bedste tanker jeres vej… og I har sikkert prøvet alt og vores forløb kan slet ikke samlingens men vil nu prøve at sende Mit råd alligevel,(uden at kende hele jeres historie) som hjalp os efter et par år uden held… købte bogen Spis dig gravid hvor kosten er efter kiss principperne, og der var gevinst efter 1 måned… og det samme med nr 2 hvor jeg ændrede kosten da vi besluttede og prøve og igen gevinst efter 1 måned… håber så meget det snart lykkes for jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Det var fuldstændig det samme for os. Det lykkedes også først efter omlagt kost i et par måneder ved hjælp af Spis dig gravid bogen. Rigtig meget held og lykke Joan. Det er en vaske ægte mavepuster at læse om jeres fertilitetsrejse. Jeg sender en masse gode tanker jeres vej <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Tak for din søde mail <3 Har læst og spist efter bogen "spis dig gravid" spiser normalt efter bogen, så det er ikke der den ligger:( Men tak for tanken <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Kære Joan

  Der er forfærdeligt mange bekymringer i sådan et forløb. Min mand og jeg kæmpede os igennem 17 forsøg (IUI og IVF) over en årrække, før der var gevinst. Det, der holdt mig oppe var, at statistikken taler for, at langt de fleste, der bliver ved, på et tidspunkt får et barn ud af det. Jeg kan naturligvis kun tale for mig selv, men det eneste, der var værre for mig end at blive ved med at forsøge, var at stoppe og erkende, at det ikke ville lykkes. Der er desværre ingen garantier, så mærk efter, hvad I føler og tag så én måned ad gangen. Jeg ønsker jer al held og lykke med hvad I end beslutter jer for.

  Mange tanker herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Ja det sammen her statistikken holder også mig oppe, ellers var jeg ikke blevet ved.
   Tak for din skønne mail <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Hej med jer 2.
  Har selv været igennem en masse fertilitetsbehandlinger for barnløshed. Blev aldrig gravid med det. I dag har vi adopteret 2 dejlige unger fra Indien, og dem kunne vi ikke lave selv bedre. Skal dog lige nævne, da vi droppede alle de behandlinger. Blev jeg gravid efter et stykke tid, med den var desværre uden for livmoderen.
  Vil bare sige der er også andre måder at få børn på……

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Kære Joan
  Hvor er det trist at et skønt par som jer med så stor en kærlighed til hinanden skal igennem så meget for at blive forældre. Jeg ønsker jer virkelig alt det bedste. Jeg sidder og tænker på om du har fået undersøgt din bakterie flora i underlivet? Jeg har en kollega som også var igennem en masse fertilitetsbehandlinger som gang på gang mislykkedes. På et tidspunkt kommer hun i kontakt med en forsker som forsker i bakterierne i kvinders underliv og deres indflydelse på at blive gravid. Hun får afleveret en prøve og det viser sig at hun har et højt niveau af en bestemt bakterie som gør at ægget ikke kan sætte sig ordentlig fast i livmoderen. Hun får derfor en antibiotikakur og kort efter er hun gravid på naturlig vis. Det var måske værd at få undersøgt hvis du ikke allerede har fået det gjort.
  Mange tanker til jer begge to.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Hej Susanne. Alt er tjekket igennem både jeg og Michael. Tror vi er nogle af dem som er blevet tjekket mest og prøvet de fleste ting man kan indenfor denne verden. Men tak for din besked <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hej. Jeg er ked af at høre jeres historie, men har I overvejet en anden vej? Der findes fysioterapeuter i DK som er uddannet i specielle teknikker som kan hjælpe på fertiliteten. Metoden hedder Mojzisova-metoden. Der er en klinik i Århus og en i Kbh… muligvis flere, som arbejder med den metode. Held og lykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadija

  Hejsa dig. Jeg kender alt for meget til det. Har været der! Det er SÅ opslidende at ord mangler. Jeg gjorde så det, at jeg opsøgte en synsk, for at høre om der er børn til os. Det er jo desværre ikke alle der er SÅ heldig, at blive beriget med børn 😢😢😢😢😢. Jeg fik svaret, at der er børn, men! Ikke egen avl. 😈😈😈😈. Det var følelsen. MIT råd er, husk at elske hinanden, I elsker hinanden, husk det. Jeg ved godt at det er meget nemt at skrive? Og absolut ikke det man gider høre på bla bla bla bla. man vil have det barn og ikke noget ævl. Men husk at der findes mange børn i verden, så måske er det jeres vej. Kærlighed til jer. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😍😍😍😍😍😍😍😍🌞🌞🌞🌞😙😙😙😙😙

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Tak for dine søde ord <3 og tak fordi du deler ud af din historie <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silvia

  Hej Joan.
  Svend Lindenberg er svaret på dine bønner.
  Jeg har selv en lang historie indenfor fertilitetsbehandling. Først Peter lundstrøm i Ballerup, 4 forsøg uden noget held- men hans pengepung blev tyk. Blev gravid i 5. Forsøg på Herlev hospital og i 9. forsøg på Trianglen. Jeg havde 3 fryseforsøg imellem- som var no good. Er der en årsag til blastocystdyrkning ikke ha tværet på tale ? Eller er det ikke moderne mere ? Det var det i 2011 hvor jeg fik min sidste. Ja, det slider på forholdet på alle måder også selvom man får det man ønsker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Hej Silvia. Ja Svend er en skøn mand, han er på tale og vi har været inde til nogle samtaler med ham <3
   Vi har fået dyrket dem til blastocyster en del gange på Herlev. Dog ikke på Trianglen, de vil mener der skal være flere æg før man dyrker dem videre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Ved slet ikke hvad jeg skal skrive <3
  Det er møg hårdt og uretfærdigt. Vi har selv været i fertilitetsbehandling fra 2007 til 2016 hvor jeg blev gravid med vores søn. Og nu har vi været igennem 1 fryseforsøg og 3 x IVF. For at få en 2’er og det er ikke lykkes endnu. Vil som en anden her også anbefale IVF-SYD.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Hej Heidi. Stort tillykke med det trods alt lykkes første gang <3 Krydser fingre for i får nr 2 også.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Ros og medfølelse. Ros fordi det kræver mod at fortælle så åbenhjertig om en meget personlig situation. Netop fordi det er så personligt og sorgbetynget skal du også have ros for at turde berøre et tabubelagt emne. Medfølelse fordi så mange går igennem det samme som jer. Og alle tænker formentlig: “hvorfor lige os?”, når alle omkring én tilsyneladende bliver gravide.
  At få et barn er så grundlæggende et overlevelsesinstinkt i os alle, og det rummer uendeligt mange følelser. På et tidspunkt kan det fylde næsten alt, og sorgen over, at det ikke lykkes kan også fylde næsten alt.
  Hvad der er det rigtige for netop jer, kan kun I beslutte. Om I helt dropper det, om I ønsker at adoptere, om I ønsker at blive plejeforældre, eller om I vil have en pause, kan kun I beslutte. Uanset hvad, ønsker jeg alt det bedste som par og som unikke mennesker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Læste lige det der er skrevet ♥️… og tænkte husk nu jeres store kærlighed til hinanden også selvom det er så opslidende 😥
  Nogengange giver det bare ikk mening med livet … dem som har det største ønske om et lille baby… og så dem… som faktisk ikke tænker over hvor store guld de egentlig har….
  Vi har dine og mine børn .. voksne børn. Så fik vi vores lille fælles Trine i 2010❤️, men skæbne synes ikke vi skulle beholde vores kære datter 💔 Vi mistede vores datter 6 år gammel. Hun blev syg af leukæmi 😥.
  Forstår heller ikke meningen og lærer aldrig at accepterer disse… savner Trine så ubeskriveligt meget ❤️ og mine tanke er ved hende hver dag.
  Husk altid den store kærlighed til hinanden ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Åh gud altså:( hvor er jeg ked af og høre det, du har så ret i at man ikke kan forstå meningen med livet engang i mellem. Sender nogle kærlige tanker <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Kære Joan
  Min situation ligner din til forveksling, og jeg vil høre, om I har prøvet, eller har overvejet donoræg, og hvad tænker du mon om det ?
  Har nemlig selv lige fået at vide, at jeg er kandidat til donoræg….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Didde

  Kære Joan og Michael.
  Pyha – sikke et forløb 😢 Har selv været kampen igennem (og det har begge mine brødre også) og jeg ved hvordan I har det. Tusinde tak fordi I deler Jeres historie – det kan godt være lidt tabulagt, og måske mest af os der står i det fordi man ikke føler at man “slår til”. Men I er ikke alene – husk det ❤️ Størst af alt er kærligheden, så hold fast og kram lidt ekstra – også når det er sværest ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Didde

  Kære Joan og Michael.
  Pyha – sikke et forløb 😢 Har selv været kampen igennem (og det har begge mine brødre også) og jeg ved hvordan I har det. Tusinde tak fordi I deler Jeres historie – det kan godt være lidt tabulagt, og måske mest af os der står i det fordi man ikke føler at man “slår til”. Men I er ikke alene – husk det ❤️
  Størst af alt er kærligheden, så hold fast og kram lidt ekstra – også når det er sværest ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Kæmpe kram ❤️❤️❤️

  Vi tog snakken i sin tid, da vi kæmpede for at blive gravide.
  Jeg fortalte ærligt om min frygt: “hvis nu at vi ikke får et barn, så er jeg bange for du går fra mig” (jeg ville se det som endnu et nederlag hvis man ikke kune få børn, og ens mand går fra en fordi: nå ja du kan jo ikke give mig et barn)
  Han svarede: “hvorfor skulle jeg dog gøre det?”
  Så vidste jeg, at uanset hvad, så ville vi blive sammen. Og jeg vidste også, at jeg nok ville blive nødt til at få psykolog hjælp, for at takle sorgen over aldrig at få et barn.

  Det er så hårdt det I går igennem.
  Og vi prøvede endda kun en lille del af processen. Men stadigvæk kan jeg sige, at folk aner ikke hvordan det er, hvis de aldrig har prøvet det.
  Og det er så unfair det I går igennem.

  Jeg håber at uanset hvad der sker, så vil I finde en løsning. Således at I kan leve et lykkeligt liv ❤️❤️❤️

  Og i mit stille sind håber jeg stadig på det vil lykkedes for jer.
  Mirakler kan ske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Forstår alt du skriver. Min søn er lavet i 14. forsøg ❤️ Kun I ved, hvornår nok, er nok.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg er en af dine stille følgere…stille fordi vi har været igennem meget af det samme og har gennemgået fertilitetsbehandling on and off de sidste 8 år… Det er det hårdeste og eddermame hård kost for forholdet – for vores vedkommende har vi også været meget tæt på at stå af både behandlingen og forholdet nogle gange. Derfor har vi også været nødt til at tage nogle længere pauser indimellem. Vi bestemte os dog for at blive sammen (uanset udfald) og kæmpe med en sidste gange behandling – denne gang hos det fantastiske IVF-Syd i Fredericia (har vist nok Danmarks højeste hitrate) som dels har fået en ny pakke der hedder baby eller pengene tilbage – I dette ligger og så at hvis ikke det lykkes med IVF/ICSI så tager de donoræg (som de har!), donorsæd eller om nødvendigt både donoræg og donorsæd i brug. Man underskriver en kontrakt på to år hvor man når som helst kan trække sig bortset fra hvis man har en igangværende behandling eller æg i fryseren. Nå men vi kom i gang – og vi har aldrig haft æg til oplægning sandsynligvis pga dårlig ægudvikling… Og da vi begyndte tog de en nyere metode i brug – dobbelt ægudtagning, hvor der tages to omgange æg ud indenfor samme cyklus (mega hårdt men virksomt da man ved 2. Udtagning får de helt spritnye og friske æg ud)…. essensen er at det på mirakuløs vis virkede for mig …. men det er ikke derfor jeg tillader mig at skrive. Vi stod også i vadestedet om det var slut eller ej men besluttede os for denne sidste pakke – for hvis ikke dette kunne så havde vi prøvet alt og så kunne vi komme videre med at få sorgbearbejdet og få fundet ud af hvad vi i stedet skulle fylde i vores liv sammen…. så hvis fertilitetsrejsen er slut for jer er det virkelig forståeligt !!! Og hvis I stadig overvejer er dette blot ment som et venligt forslag til jer.
  Uanset hvad vil jeg virkelig gerne takke for dine fantastiske ærlige indlæg – det har hjulpet mig i min proces. Tak!!!

  Jeg ønsker jer det bedste af hele mit hjerte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Åh gud jeg får helt kuldegysninger af og læse dit svar, hvor er jeg glad for det virkede for jer<3
   Så dejligt du har lyst til at dele det med mig og mine læser, er sikker på de får en masse ud af det <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Bonde

  Kæreste begge❤️ Forstår jer så udemærket- hvornår er nok nok????? I er de eneste, der kan svare på det spørgsmål❤️❤️. Pas på jeres kærlighed og på hinanden. Kæmpe kram fra mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Nybo Rasmussen

  Stærkt skriv. Det gør indtryk og jeg bliver meget berørt, når jeg læser, hvor meget I har været igennem. Ved ikke rigtig, hvad jeg skal sige, men I og dig Joan skal have verdens største kæmpekrammer❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Lige gyldigt hvad i beslutter jer for, så håber jeg, at i klarer den sammen. Det er jo en skøn gave i dette liv, hvis man har hinanden at dele med 💖
  Det kan være meget svært at give slip, når der er noget man virkelig ønsker sig. Men når man siger farvel til noget, så bliver det lettere at flytte perspektivet til det, der kan bringe en glæde…..
  Sorg, uretfærdighed, sygdom, glæde, lykke, muligheder….det hele er en del af livet. Jeg tror på at lykken i livet afhænger i høj grad vi kan acceptere, det vi ikke kan ændre. Hvordan takler vi de udfordringer vi bliver givet.
  Glædes over de glæder vi får og se mulighederne, der bliver os givet 💞
  Pøjpøj til jer ligegyldigt, hvad der bliver jeres valg.
  Knus og tanker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh kære, hvor er det uretfærdigt at kampen endnu ikke har båret frugt.
  Må Jeres kamp ikke være forgæves, jeg ønsker jer at baby-blyp kommer til ❤️ Må I blive stærke sammen, selvom det giver bump.
  Vi kæmper alle vores kampe, men det er i kampen man finder ud af om man er stærkest sammen eller hver for sig – I er begge til stor inspiration.
  Kram fra mig til jer begge ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nimue produkter der virker