Fertilitets behandling 4 forsøg.

Zoneterapi projekt baby.

Idag har jeg været til Zoneterapi, som en del af vores projekt baby behandling, har fået at vide at min krop skal være i balance, så derfor er det også vigtig at jeg får en behandling på 5 dagen og en på dag 18. Jeg er meget spændt på det hele og hvordan det kommer til at virke:) Jeg er så heldig at arbejde sammen med nogle skønne kvinder hos Charlotte Bonnén og i blandt dem er Susette som har Body-Health, og det var hende som sagde til mig, at hun syntes vi skulle prøve Zoneterapi, da’ hun før har behandlet barnløse forældre. Jeg var som sagt ved hende idag, det var en skøn oplevelse, man bliver helt afslappede bagefter. Er det flere som har prøvet Zoneterapi i forbindelse med projekt baby? eller en anden form, vil jeg meget gerne høre fra jer. <3

Blog1

 

2 kommentarer

 • Mette

  Akupunktur virkede for os. Vi havde også været hele møllen igennem uden positivt resultat og fandt aldrig årsagen til det. Så fandt jeg http://www.nccm.dk – Dr. Chen. Helt fantastisk oplevelse, hun kan altså noget med de nåle. Fik mit første barn som 39 årig og 15 måneder senere kom vores anden pige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Divine

   Deligt det lykkedes for jer:) Jeg må prøve at kontakte Dr. Chen tak for info <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fertilitets behandling 4 forsøg.